Girto jaunuolio vairuojamas „Opel“ kliudė namo tvorą, kaltininkas dar bandė sprukti | Diena.lt

GIRTO JAUNUOLIO VAIRUOJAMAS „OPEL“ KLIUDĖ NAMO TVORĄ, KALTININKAS DAR BANDĖ SPRUKTI

  • 3

Ketvirtadienį Kauno ir Kėdainių rajonuose pareigūnams įkliuvo girti vairuotojai. Vienas jų prisidirbo labiau – kliudė namo tvorą ir net bandė sprukti iš įvykio vietos.

Kauno policija informuoja, kad kovo 7 d. apie 6.50 val. Kėdainių rajone esančioje Pagirių g. 18-likos metų vyro vairuojamas automobilis „Opel“ kliudė namo tvorą. Vairuotojas iš įvykio vietos bandė pasišalinti, tačiau buvo sulaikytas, jam alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,56 prom. Pareigūnai taip pat nustatė, jog vairuotojas nėra įgijęs teisės vairuoti transporto priemonės.

Dar vienas neblaivus vairuotojas Kėdainių rajone įkliuvo apie 16 val. Rudakių kaime pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Opel“. 39-erių metų transporto priemonės vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,66 prom.

Tą pačią dieną apie 17.30 val. Kauno rajone, A5 kelyje, ties nusukimu link restorano-motelio „Timėjas“, pareigūnai sustabdė automobilį „Renault“. 49-erių metų transporto priemonės vairuotojai alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,35 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kurie vairuoja būdami neblaivūs ir nustatoma alkoholio matuokliais daugiau nei 1,5 prom., yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn.

Gairės: girtas vairuotojas, beteisis vairuotojas, kliudė tvorą, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

liudas

kas tau neaisku ka

Gėda

Tamsta Liudai,esi visiškai neraštingas,tai kokio velnio bandai rašinėti?Net neaišku,ką norėjai parašyti.

liudas

poch tie kaimieciai gatavi i tvoras ivazinejantis rytoj Kaune lauksim mega reido senamiesty maloniai prasom

SUSIJUSIOS NAUJIENOS