Globos namų auklėtinė apspardė policininką | Diena.lt

GLOBOS NAMŲ AUKLĖTINĖ APSPARDĖ POLICININKĄ

  • 9

Kauno savivaldybės vaikų globos namų auklėtinė apspardė policijos pareigūną.

Policijos departamento duomenimis, incidentas įvyko vėlų pirmadienio vakarą, po 23 val., Birutės g. esančių vaikų globos namų teritorijoje. 17-metė globotinė, vengdama sulaikymo ir spardydamasi, pasipriešino Panemunės policijos komisariato vyresniajam tyrėjui.

Pareigūnui ligoninėje nustatytas nežymus sveikatos sutrikdymas.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad nepilnametę buvo bandoma sulaikyti po to, kai pareigūnai bandė ją gražiuoju sudrausminti, bet ši į pastabas nekreipė dėmesio.

"Ji nevykdė teisėtų pareigūnų nurodymų nesielgti chuliganiškai", – aiškino O. Vaitkevičienė.

Ir patikslino, kad nevykdyti teisėti pareigūno reikalavimai nekeikti aplink buvusių asmenų, nesikeikti viešoje vietoje ir nepažeidinėti viešosios tvarkos, viešoje vietoje nesielgti chuliganiškai.

Globotinė toliau prižiūrėti perduota vaikų globos namams. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui.

Globos namų direktorė Elena Trimonienė portalui kauno.diena.lt antradienio rytą teigė negalinti pakomentuoti situacijos, nes apie ją dar nieko nežino. Vadovė sakė, kad yra išvykusi. Be to, norint žiniasklaidai teikti komentarus, juos iš pradžių reikia suderinti su steigėju – Kauno miesto savivaldybe.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Taip

Va ko galima ismokti globoje!

As

Ten ne tik policija bet ir darbuotojai nesiskaito su tais vaikuciais,esu asmeniškai susidūrusi ten darbuotojams trūksta socialinių įgūdžių ipac pačiai direktoriai,tai nenuostabu kad vaikai taip elgėsi jie kovoja už būvį!

cha

Nelieskite vargšės mergaitės, jai taip reikia meilės ir šilumos, o jūs čia policininkais siundote :))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS