Į kraupią avariją Kaune patekęs motociklininkas – komoje (ieškomi liudininkai) | Diena.lt

Į KRAUPIĄ AVARIJĄ KAUNE PATEKĘS MOTOCIKLININKAS – KOMOJE (IEŠKOMI LIUDININKAI)

  • 15

Vakar Kaune įvyko tragiškas eismo įvykis, kurio metu sunkiai sužalotas motociklininkas. Šiandien internete ėmė plisti pagalbos prašymas.

„Ieškomi eismo įvykio, kuris nutiko vakar Kaune, Nuokalnės g., liudininkai. Nukentėjęs motociklininkas – komos būsenos“, – feisbuke rašo moteris.

Ji nurodo, kad visi, ką nors matę ar galintys suteikti bet kokios informacijos, gali kreiptis į tyrėją N. Korženiauską numeriu (8 37) 303 795 arba artimųjų atstovu S. Česnauską numeriu +370 674 11831.

„Kauno diena“ jau rašė, kad sekmadienį apie 17 val. įvykusios avarijos metu susidūrė „Volkswagen Golf“, „Renault“ bei motociklo vairuotojas.

Nelaimės metu nukentėjo ir į ligoninę išgabentas buvo tik motociklo vairuotojas.

Liudininkų teigimu, lengvojo automobilio „Renault“ vairuotojas rikiavosi į kitą eismo juostą, o tuo metu motociklininkas rėžėsi į „Volkswagen Golf“.

GALERIJA

  • Į kraupią avariją Kaune patekęs motociklininkas – komoje <span style=color:red;>(ieškomi liudininkai)</span>
  • Į kraupią avariją Kaune patekęs motociklininkas – komoje <span style=color:red;>(ieškomi liudininkai)</span>
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune", skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Albertas

kazkas nesilaike eismo taisykliu..nes nesuvokiu kaip mieste laikantis saugaus atstumo,vaziuojant 50km/h ar kur leidziama net 70km/h greiciu galima dar kur atsitrenkt? nu nesuvokiu to niekaip?

vairuotojas

Siaip tai motociklininkai jau dabar Kaune lyg ir mandagesni . Ir negaliu kaltiniti nukentejusioso. Bet ir dabar vazineja "donorai" ikyrus, "apsakaleje" ziauriai izuliai "nardo" tarp eiliu ir nekreipia demesio i paprastuosius vairuotojus... Uzuojauta nukentejusiam , bet ar nebus jis netycia tas kuris labai norejo pasirodyti gudrus ir schustresnis uz kitus???

Robertas

Tikrai taip keli visi lygus tik dviraciu vairuotojei daug skaudziau nukencia ir automobiliu vairuotojei kazkodel linke ju nematyt , bukim atidesni matykim vieni kitus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS