Į pagalbą „Samsono“ darbuotojui skubėjo visos Kauno specialiosios tarnybos | Diena.lt

Į PAGALBĄ „SAMSONO“ DARBUOTOJUI SKUBĖJO VISOS KAUNO SPECIALIOSIOS TARNYBOS

  • 3

Apie nelaimę Aleksote, Europos prospekte, įsikūrusioje bendrovėje „Samsonas“ buvo pranešta šiandien - truputį po 12 val. Iš pirminio pranešimo – liftas prie rampos prispaudė 30-metį, buvo sunku suprasti, kas atsitiko.

Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad skambinęs asmuo iš išgąsčio ar susijaudinimo buvo šiek tiek iškreipęs situaciją.

Iš tikrųjų ant vieno darbuotojo sandėlyje buvo užvirtęs autokrautuvas. Vieni pirmųjų įvykio vietoje buvę ugniagesiai gelbėtojai rado nelaimėlį jau ištrauktą kolegų – sąmoningą, bet gulintį ant grindų. Jo būklė kėlė įtarimų, dėl ko primygtinai pareikalauta, kad šiam jaunam vyrui būtų iškviesti ir greitosios medikai, nes to daryti kažkodėl neskubėta.

Atvykę greitosios medikai teikė sužalotajam pagalbą vietoje apie pusvalandį – ne tik suleido vaistus nuo skausmo, bet ir uždėjo ant kojų, įtariant jų lūžį, įtvarus. Galiausiai 1990 m. gimęs sužalotasis išvežtas į Kauno klinikas.

Policija dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų pažeidimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Didieji žinovai

Šiaip kai skambinama 112 siunčiamos visos tarnybos, jei reikia. Niekas nekviečia atskirai gelbėtojų, policijos ir greitosios. O atvažiuoja taip kaip pavyksta. Nei žinot, nei rašykit.....

Melas

Straipsnis toli nuo realybės. Kam išvis rašyt, jei nerašot tiesos?

Iksas

Ne tik sulauzyti,bet ir sutrupintas vienos kojos kaulas su atviru luziu,o antra koja sulauzyta.Zmogus operuotas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS