Jonavos rajone senelių namuose apdegė pavėsinės siena, dūmais apsinuodijo du senoliai | Diena.lt

JONAVOS RAJONE SENELIŲ NAMUOSE APDEGĖ PAVĖSINĖS SIENA, DŪMAIS APSINUODIJO DU SENOLIAI

Jonavos rajone senelių namuose apdegė pavėsinės siena, dūmais apsinuodijo du senoliai.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai, bendruoju pagalbos telefonu 19.36 val. gautas pranešimas, kad dega senelių namai.

Atvykus ugniagesiams, smilko su pastatu besiribojančios pavėsinės siena, patalpose susikaupus dūmų, iš jų buvo evakuota apie 40 globotinių ir darbuotojų. Pasak PAGD atstovų, du senoliai apsinuodijo dūmais, jiems suteikta pagalba.

Dalis globotinių laikinai perkelti į gretimą sporto salę, dalis sunkesnės sveikatos būklės asmenų laikinai išvežti į gydymo įstaigas. Tolesniu gyventojų apnakvindinimu rūpinasi vietos seniūnijos ir Jonavos rajono savivaldybės atstovai.

Pasak PAGD budėtojų, pastatas rimtai nenukentėjo, išvėdinus patalpas, gyventojai greičiausiai artimiausiu metu galės į jas grįžti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Regina

Turiu rimtų priekaištų redakcijai,kodėl publikuojami tiesą iškreipentys ir užgaulus komentarai tamstos( įvykių stebėtojos) norėčiau paklausti iš kur stebėjo,kad drįsta taip rašyti ir kuom prisidėjo gesinant gaisrą.

Įvykių stebėtoja

Ar nesukėlė gaisro girtas jaunimas ? Savadarbiu fejerverku ? Paskui gal net apsimetė humanistiškais gelbėtojais ?

Anonimas

Jiuokas per asaras ,direktores neturi nei menkiausio supratimo apie seneli ,..kvalifikuotas darbuotojas atleido ,nes neparanku laikiti" kantc lageri"va ir dievulis nubaude ,bet tik gylus klausimas kodrl nekalti zmogeliukai turi kentet...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS