Kas nepanoro susimokėti už alkoholinius gėrimus? | Diena.lt

KAS NEPANORO SUSIMOKĖTI UŽ ALKOHOLINIUS GĖRIMUS?

  • 4

Kauno policija aiškinasi, kas nepanoro susimokėti už alkoholinius gėrimus.

Tyrimo metu nustatyta, kad šių metų birželio 24 d. apie 13.46 val. Kauno r., Akademijos mstl., esančiame prekybos centre buvo pavogtas butelis brendžio ir butelis viskio. Parduotuvei padaryta 29,68 eurų žala. Prekybos centre esančios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį padėti tyrimui.

Asmenis, atpažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno r. PK pareigūnus telefonu (8 37) 39 73 84 arba el. paštu vaida.sibitiene@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką numatyta bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

GALERIJA

  • Kas nepanoro susimokėti už alkoholinius gėrimus?
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Korkaitis

Tai labai gera protesto prieš ligonio sveikatos apsaugos ministro ligos paaštrėjimą. Pasaulinei sveikatos apsaugos organizacijai per Mėnulio pilnatį ministras nusprendė, kad lietuviai – alkoholikų tauta. Lenkai išėjo į gatves protestuodami prieš teismų reformą, o šis drąsus lietuvis išėjo nesumokėjęs protestuodamas prieš menkystos Verygos akcizų padidinimo alkoholiui reformą. Tiesa, vienas iš Dievo įsakymų yra nevogti, bet kadangi nepriklausomoje lietuvoje vagia ne tik seimūnai, vyriausybės nariai, o kyšius ima beveik visi, Viešpats yra gailestingas ir šiam apsivogusiam paklydėliui nuodėmę atleis.

bailus

Malacius!!!,TURECIAU naglumo, ir as tepp darycia is kerst0 del branginimo....

www

pažystu bet nesakysiu kas čia toks, policija pati tegu dirba savo darbą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS