Artimieji prašo pagalbos: Kaune dingo jaunas vyras | Diena.lt

ARTIMIEJI PRAŠO PAGALBOS: KAUNE DINGO JAUNAS VYRAS

  • 3

Penktadienio vakarą Kaune dingo jaunas vyras. Nerimaujantys artimieji prašo žmonių pagalbos.

Penktadienio vakarą dingo Deividas Petkus, gimęs 1993 metais.

Artimieji tvirtina, kad vyras taksi atvažiavo iki Rotušės aikštės ir nuėjo nežinoma kryptimi. Paskutinį kartą vyro telefonas aktyvus buvo netoli Raudondvario plento, prie „Combo“ klubo ar aplink.

Kauno policijos atstovas patvirtino, kad policija ieško dingusio vyro, bet kol kas jokios informacijos neteikia. Vyras namo iki šiol negrįžo, jo telefonas išjungtas.

Mačiusius ar žinančius bet kokios naudingos informacijos  apie dingusį vyrą prašoma pranešti policijai arba numeriu 8 6 441 48 66.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zita

Nezinau bet Šis dinges vyrukas sukėlė daug nerimo ir daug reakciju.PRAPUOLĖ KAIP I VANDENI.....GAILA KAD IS KARTO NEPAGALVOJO APIE ŠUNI KINOLOGA .KURIO UOSLE GALEJO PAJAUSTI KUR IR KOKIA LINKME JIS NUĖJO.JUK NE ŚIAIP MAŽAS VAIKinas .ARMIJOS KARIUNAS .GAL KOKIE PABEGELIAI SAVO TERORUS PRIES MUSU PILIEÇIUS SUVESTI NOREJO.KOKS BEBUTU BET JIS MUSIŠKIS .NERA ŠIAME PASAULYJE TEISINGUMO .DAUGUMA TIKI I DIEVA BET VA AR TIKI JI TAI TURETU IŠAIŠKĖTI ARTIMIAUSIU LAIKU .MELSKIME TEGUL BLOGUS DALYKUS ISNESIOJA ARTEJANTIS PAVASARIS KURIS ATNESTU BET KOKIA ŽINIA

Gp

Tai ir daro, iesko

1

juk zinot kas buvo pries 600 metu,dnr darot kas kur palaidotas,zinot kas kur pirstelejo pries 100 metu...viska zinot viska galit,o kada zmogus dingsta 21 amziuje,nesugebat nieko padaryt..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS