Kaune dingo mergina: šeštadienio naktį ji buvo bare, o po paros – jau ligoninėje | Diena.lt

KAUNE DINGO MERGINA: ŠEŠTADIENIO NAKTĮ JI BUVO BARE, O PO PAROS – JAU LIGONINĖJE

  • 38

Sekmadienio vakarą keliose feisbuko grupėse pasirodė pranešimas apie Kaune dingusią merginą. Patalpinta jos nuotrauka, tačiau neužsiminta apie amžių, nepaminėtas net merginos vardas.

Buvo rašoma, kad paskutinė vieta, kur buvo matyta dingusioji, – Laisvės alėjoje esantis baras „Republic No.1“. Teigta, kad ten ji buvo naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Informavus, kaip apsirengusi dingusioji, užsiminta, kad labai svarbi bet kokia informacija apie ją.

Įrašo autorė teigė, kad policija apie merginos dingimą informuota.

„Esame gavę kelis pranešimus apie dingusius žmones. Pagal visus pranešimus atliekami paieškos veiksmai, pareigūnai dirba“, – portalui kauno.diena.lt sekmadienio vakare sakė Kauno apskrities policijos budėtojas.

Pirmadienio ryte paskambinus tuo pačiu Kauno apskrities policijos budėtojų telefonu, panašu, kad buvusį pašnekovą po budėjimo jau pakeitęs kitas jo kolega informavo, jog minėta pilnametė mergina buvo rasta dar vėlų sekmadienio vakarą Kęstučio gatvėje ir dėl savo būklės nuvežta į gydymo įstaigą. Panašu, kad jos asmenybės nustatymas užtruko. Tačiau policijos budėtojas patikino, kad jokių įtarimų, jog prieš dingusiąją galėjo būti padarytas nusikaltimas, nėra.  

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Cha cha

Tai niekur ji nebuvo dingusi.Ar ligoninėje rasta ,skaitoma dingusi?

Petras

I Įpyle į gėrimą chemijos, atkrušo , ir parvežę numetė netoli baro, iš kur ji buvo paimta,- juk dabar ir nebūna kitaip, o ir mergička turbūt nieko neatsimena…..o mentai net netirs, neperžiūės kamerų, kurių pilnas miestas, -jei norėtų, greitai išsiaiškintų, bet jie nenori veltis į kažkokias paieškas, o tokių nusikaltimų tik daugėja…

O tai ta

Mižnė merga ir tiek
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS