Kaune nelaimės tęsiasi – troleibusas partrenkė mažametę | Diena.lt

KAUNE NELAIMĖS TĘSIASI – TROLEIBUSAS PARTRENKĖ MAŽAMETĘ

  • 17

Saulėtas penktadienis Kaune paženklinta skaudžiomis nelaimėmis. Per vieną jų troleibusas partrenkė mergaitę.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovas, pranešimas apie nelaimę Krėvės pr., ties 113 numerių pažymėtu pastatu, gautas apie 15.42 val.

Gauta informacijos, kad šioje vietoje, gatvėje, troleibusas partrenkė mergaitė. Pareigūno žodžiais kalbant, ji apie 10-12 metų amžiaus. Ar ji ėjo pėsčiųjų perėja, kol kas neaišku. Šią informaciją pareigūnai dar tikslina.

Pirminiais duomenimis, troleibuso vairuotoja blaivi. 

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės teigimu, kol kas neaišku, kaip smarkiai sužalota mažametė. Medikai jai suteikė pirmąją pagalbą nelaimės vietoje.

Portalas jau rašė, kad priešpiet Varnių g. moters vairuojamas automobilis „Mitsubishi“ rėžėsi į autobusų stotelę. Panašiu metu Jurbarko g. vyro vairuojamas lengvasis automobilis "Audi 100" partrenkė perėja ėjusį pėsčiąjį.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

GALERIJA

  • Kaune nelaimės tęsiasi – troleibusas partrenkė mažametę
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: eismo nelaimė, partrenkta pėsčioji, partrenkta mergaitė, partrenktas vaikas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

kaunietė

kad einant per gatve nereguloujama perėja baisu, tai faktas..aš dau g vaikštau ir matau visokiu situaciju ir vairuotojai neatsakingai elgiasi, o dėl pėsčiųjų, tai paaugliai, jaunimas, žengia nuo šaligatvio, net nepasukdami galvos-reikėtų mokyklose daugiau apie tai kalbėti , pravesti viktorinas ir t.t. dar matosi,kad esant raudonam signalui, bet mašinos toli- eina per perėją ir jaunimas ir kai kurie suaugę...

kaunietis

Indrei ir trului pasakysiu, kad ...jūs didžiausi pletkininkai . 1. Tai buvo vairuotojas vyras. 2. Troleibusas sustojo prieš perėją ir praleido ten laukiančią moterį 3. Mergaitė partrenkta jau už perėjos [ nemačiau, todėl nesakau kokiomis aplinkybėmis ji ten atsidūrė. TIKRAI turėtų būti žmonių, buvusių ant šaligatvio, kurie turėjo matyti kaip šis įvykis įvyko...

O

Sita kenkeja.kuris pripiese pereju prie stoteliu uz autobuso galo- i Sibira
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS