Kaune pasipylė eismo įvykiai: jų – beveik dvigubai daugiau nei vakar | Diena.lt

KAUNE PASIPYLĖ EISMO ĮVYKIAI: JŲ – BEVEIK DVIGUBAI DAUGIAU NEI VAKAR

  • 29

Sekmadienį iš dangaus byrant snaigėms, dalis vairuotojų ir vėl neišlaikė žiemos pateiktų išbandymų. 

Kauno policijos atstovų teigimu, nuo vidurdienio iki 16.20 val. Kauno apskrityje buvo gauti 23 pranešimai apie eismo įvykius.

Vairuotojai praneša, kad Kauno gatvės tampa „ledo arena“.

Vakar, kai kelio danga buvo mažiau slidi, per tą patį laikotarpį buvo pranešta apie 14 eismo įvykių.

Laimė, daugelis eismo įvykių yra techniniai – per juos žmonės nenukentėjo. Dažniausiai nukenčia elektros stulpai, kelio atitvarai ar kitos transporto priemonės. Pranešama, kad eismo įvykių metu kai kur susiformuoja spūstys.

„Facebook“ „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Tiesa, Kėdainių rajone sekmadienio popietę automobilių kaktomušoje žuvo dvi moterys. „Mercedes Benz Vito“ automobilio vairuotojas buvo išvežtas į ligoninę.

Kelininkai primena, kad dėl snygio svarbu pasirinkti saugų greitį. Sekmadienio vakarą dėl buvusio ar besitęsiančio snygio valstybinės reikšmės kelių dangos su šlapio sniego provėžomis, vietomis padengtos plonu sniego sluoksniu, slidžios.

 

 

Sudėtingesnės eismo sąlygos yra Raseinių, Jurbarko, Kauno, Jonavos ir Molėtų rajonuose, pranešė Automobilių kelių direkcija. Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau kelininkai vairuotojų prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir pasirinkti jai tinkamą greitį.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį kai kur pasnigs, formuosis plikledis. Žemiausia oro temperatūra nuo 9 iki 14 laipsnių šalčio, pajūryje nuo nulio iki 2 laipsnių šalčio.

GALERIJA

  • Kaune pasipylė eismo įvykiai: jų – beveik dvigubai daugiau nei vakar
  • Kaune pasipylė eismo įvykiai: jų – beveik dvigubai daugiau nei vakar
"Facebook" "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

uzuojauta

Kaunieciams ,kelias gatves isasvaltavo kastonus ispjiove,kuina pastate,Kauno hae patvarke, …….it jau 'angelas' baikit tsi garbetroska ir turtu kaupikas bet kokia kaina,mera mat rado, zmona viska zinojo bet…?Tvarkos neturejot prie 'Dedules' hebros.

Vladas

Tiems gaidžiams,kurie nepatenkinti kelių priežiūrą,patarčiau ,skiauterę nuleisti žemiau ir atsakingiau vairuoti,o ne kakarieku giedoti.

Faktiskai,

siandien Kauno gatves, 80% kaip vasara...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS