Kaune girto vairuotojo „Fiat“ rėžėsi į tvorą, į medį vėl atsitrenkė patrulių mašina | Diena.lt

KAUNE GIRTO VAIRUOTOJO „FIAT“ RĖŽĖSI Į TVORĄ, Į MEDĮ VĖL ATSITRENKĖ PATRULIŲ MAŠINA

  • 2

Vakar Kaune girtas vairuotojas pakliuvo į eismo nelaimę. Policija praneša ir apie nuo kelio nuvažiavusį tarnybinį automobilį.

Kovo 12 d. apie 15.15 val. Kaune, P. Višinskio g., 60-ies metų vyro atbuline eiga vairuojamas automobilis „Fiat Stilo“ atsitrenkė į tvorą.

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,54 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginio paėmimui.

Kauno policijos suvestinėje rašoma, kad kolegų pagalbos prireikė ir tarnybiniu automobiliu „Mitsubishi Pajero“ važiavusiai pareigūnei.

Apie 17 val. 25 min. Kauno r., Dubravų k., tarnybos metu uniformuotos blaivios Kauno apskr. VPK Kauno r. PK vyresniosios tyrėjos vairuojamas automobilis nuslydo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į medį. Per eismo įvykį pareigūnė nenukentėjo, nežymiai apgadintas automobilis.

"Kauno diena" primena, kad tai jau antras atvejis per savaitę, kai į eismo nelaimę pakliūna patrulių vairuojama transporto priemonė. Praėjusios savaitės ketvirtadienį Kazlų Rūdos savivaldybėje netoli Jūrės miestelio į medį atsitrenkė tarnybos metu uniformuoto blaivaus Marijampolės apskrities policijos Reagavimo skyriaus vyriausiojo patrulio vairuotas „Mitsubishi L200“. Eismo nelaimės metu nukentėjo kartu vykusi tyrėja ir M. Romerio universiteto teisės fakulteto studentas.

GALERIJA

  • Kaune girto vairuotojo „Fiat“ rėžėsi į tvorą, į medį vėl atsitrenkė patrulių mašina
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dzin

Bauskite ne tik kas sukėlė avariją bet ir jo sugerovus. Kaip organizuota grupė. Efektas bus stebuklingas ;-) niekas nenorės su tokiu išlenkti taurelės ;-)

Nunu

Policininkai ir negirti važinėja kaip papuola...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS