Kaune vairuotojų nesulaiko net 3 promilių girtumas: kliuvo ir šviesoforui | Diena.lt

KAUNE VAIRUOTOJŲ NESULAIKO NET 3 PROMILIŲ GIRTUMAS: KLIUVO IR ŠVIESOFORUI

  • 4

Sekmadienį Kaune siautėjo girti vairuotojai. Vieni jų kliudė kitas mašinas, o kitiems kelią pastojo kelio ženklai.

Kauno paros įvykių suvestinėje rašoma, kad apie 15.30 val. Karaliaus Mindaugo pr. 42-ejų metų vyro vairuojamas automobilis „Opel“ kliudė kitą ta pačia kryptimi važiavusią transporto priemonę „VW Polo“, kurią vairavo 20-ies metų vyras. „Opel“ automobilio vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,32 prom.

Šiek tiek vėliau, apie 17.15 val., pareigūnai gavo pranešimą, jog Jonavos g. nuo kelio yra nuvažiavęs automobilis „VW Passat“.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad „Volkswagen“ ties Jonavos - Nuokalnės gatvių sankirta kliudė šviesoforą. Paaiškėjo, kad vairuotojas yra neblaivus. Jis buvo išvežtas į gydymo įstaigą nustatyti girtumo. 63-ejų metų vyrui nustatytas 1,61 promilės girtumas. Per incidentą žmonės nenukentėjo.

Incident netrūko ir naktį. Apie 3.55 val. Puodžių g., 37-erių metų vyro vairuojamas automobilis „KIA“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė kitą stovinčią transporto priemonę „Nissan“. Eismo įvykio vietoje „KIA“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,67 prom.

Neblaivus prie vairo sėdo ir Kėdainių gyventojas. Apie 10.50 val. J. Basanavičiaus g. pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Volvo“. 40-ies metų transporto priemonės vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,73 prom.

Gairės: girti vairuotojai, girtas vairuotojas, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Karlui: pagalvok kaip seimūnai atrodytų...

Karlas

Nejaugi negalima tokiems sugalvoti paprastu bet gedingu bausmiu. Pavyzdziui sluoti gatves, uzsidejus geltona liemen su uzrasu AS VAIRAVAU GIRTAS??

Vytui

Gėrė......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS