Kaunietė prašo pagalbos: kažkas rėžėsi į jos stovintį BMW | Diena.lt

KAUNIETĖ PRAŠO PAGALBOS: KAŽKAS RĖŽĖSI Į JOS STOVINTĮ BMW

  • 4

Antradienio rytas kaunietei subjuro vos tik prasidėjęs. Su portalu kauno.diena.lt bendravusi mergina teigia, kad kažkas apgadino greta stovėjusius jos ir mamos automobilius, o kaltininkas iš įvykio pasišalino. Kauno policija šiuo metu tikslina įvykio aplinkybes ir kviečia atsiliepti liudininkus.

„Gal kas nors matėte, kas Vilijampolėje, Linkuvos gatvėje įvažiavo į dvi stovinčias mašinas – BMW ir „Toyota“? Kaltininkas iš įvykio pasišalino, todėl bet kokia informacija labai naudinga“, – taip pokalbį pradeda Ugnė.

Mergina pasakoja, kad šis incidentas galėjo įvykti naktį, apie tarp 1-5.30 val. Pirmiausia buvo rėžtasi į šalikelėje stovėjusį jos BMW, kuris nuo smūgio trenkėsi į priekyje stovėjusią mamos „Toyota“.

„Apgadintas mano automobilio galinis buferis, yra nemažai įlenkimų, išdužę žibintai. Mamos mašinos taip pat supiltas visas galas“, – detalizuoja Ugnė ir priduria, kad kaltininko automobilis galimai tamsios spalvos 5 serijos BMW, nes tokios žymės paliktos ant apgadintos transporto priemonės. Taip pat įvykio vietoje rasta šios markės automobilio detalių nuolaužų.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad šiandien ryte, apie 7.03 val. buvo gautas merginos pranešimas. Jame pateikta informacija apie apgadintą BMW automobilį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vairuotojas

Kokiu greičiu reikia važiuoti,kad nepamatyt apšviestoj gatvėj stovinčio automobilio, tuo labiau, kad ta gatvė vienos duobės...reikia skristi...arba per užpiltas akytes nieko nematyti

Anonimas

Pabėgo tai pabėgo, bet mašinos ne vietoj paliktos. Iš esmės palieki mašiną gatvėj nakčiai - žinai kuo rizikuoji. Rizika pasitvirtino. Civilinis nuostolius atlygins.

gerai padarė kai gatvėj paliekamos mašinos

gerai padarė kai gatvėj paliekamos mašinos, gatvė važiavimui NE STOVĖJIMO AIKŠTELĖ
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS