Rado Mastaičių miestelyje dingusią moterį | Diena.lt

RADO MASTAIČIŲ MIESTELYJE DINGUSIĄ MOTERĮ

  • 4

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato (VPK Kauno r. PK) Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai trečiadienį skelbė paiešką dėl M.M. (gimusios 1980 m.), kuri birželio 19 d. Kauno r., Mastaičių mstl., išėjo iš namų nežinoma krytimi ir nebegrįžo.

Ketvirtadienį pareigūnai skelbia, kad moteris jau surasta.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Faktukas

Kažkoks sutrikusios psichikos žmogėnas naudoja komentarus savireklamai. Derėtų tokį nustatyti ir patalpinti į nusiraminimo kambarėlį.

Redakcijai

Reiktų susirūpinti psichiškai neįgalių žmonių komentarais, kemšamais į visus portalus. Gal čia kurios nors partijos užsakymu puolamas vienas kitos partijos žmogus? Nepažįstu nė vieno, bet čia minimos personos vardu kreipčiausi į teismą.

Akli TS-LKD-istų valios vykdytojai:

Spjaukit per petį į DELFI! Tai yra TS-LKD-istų skylė. DELFI dangsto jų vagis ir korupcininkus! Blokuoja komentarus!!! Juos trina! ( Jūs, delfistai, stojat niešybės pusėn!!! Sveikinu!!) Dar į kompą visokius agentus įkišinėja! Bando sugadinti naršykles! Kiečiau komentuojantiems blokuoja IP adresus, tam tikras nepatogias frazes. DELFI-stai palieka tik prastesnius, sunkiai skaitomus, nerišlius ir pan. komentarus, tuo notėdami parodyti, jog komentaruose lieja pyktį tik kažkokie "nedakepėliai". ŠLYKŠTU!!! DELFI-istai yra akli TS-LKD-istų valios vykdytojai! Delfi skaitytojas irgi turi teisę žinoti! Jei kam nepatinka, - niekas Jūsų neverčia skaityti. Ei jūs ten "laisvoji žiniasklaida"! Gal jūs galvojate, jog žmonės nesupranta, kad laisvos žiniasklaidos Lietuvoje nėra.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS