Kauno centre – įžūlus plėšimas vidury baltos dienos (policija prašo pagalbos) | Diena.lt

KAUNO CENTRE – ĮŽŪLUS PLĖŠIMAS VIDURY BALTOS DIENOS (POLICIJA PRAŠO PAGALBOS)

  • 14

Kauno centre įvykdytas įžūlus apiplėšimas panaudojant smurtą. Policija atlieka ikiteisminį tyrimą ir prašo pagalbos atpažįstant vaizdo kamera užfiksuotą asmenį.

Praėjusių ketų spalio 2 d. apie 13.30 val. Kaune, Maironio g. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, panaudojant smurtą, iš vyro buvo paimta rankinė bei nuo kaklo nutraukta auksinė grandinėlė. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 30 63, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu sergej.podoprigora@policija.lt.

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Monika

Darius Buchmanas

...

Ar krabas skolas atleidžia?.. o jam?

Jonas

1. Kameros yra visur tai kur beda? ieskom automobilio MB; 2. Asmuo uzdarytamas MB duris pamojuoja pro sali vaziuojanciam BMW 5GT automobiliui, is veiksmo aisku kad pazistami; 3. Reikia tik noro ir truputi pasukti galva kaip pasiekti tiksla.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS