Kaune girti chuliganai apšaudė BMW | Diena.lt

KAUNE GIRTI CHULIGANAI APŠAUDĖ BMW

  • 4

Antradienio vakarą Kaune apšaudytas „BMW X5“ automobilis.

Incidentas įvyko apie 21 val. V. Krėvės pr. esančio daugiabučio kieme. Jame stovėjusiam 2003 m. laidos BMW automobiliui oriniu pistoletu šauta į galinį langą. Šis sueižėjo.

Sulaikytas 37-erių metų šaulys, taip pat kartu su juo buvęs 29-erių metų bendrininkas. Abu buvo neblaivūs. Šauliui konstatuotas vidutinis girtumas – 2,10 promilės alkoholio. Jo bendrininkui – lengvas (1,06 prom.) 

Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sugadinimo. Aiškinamais, kas sulaikytuosius, kurie naktį praleido areštinėje, privertė chuliganiškai pasielgti – alkoholis ar galimas BMW savininko provokacinis elgesys, pavyzdžiui, statant automobilį. Pastarasis dar neįvardijo ir savo nuostolių. 

Gairės: šaudyti, BMW
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

To anti bmw

Sveikinu tu idiotas

Namo gyventoja

Kokia dar provokacija, kai namo aiksteleje masina seniausiai pastatyta vietoje ir tvarkingai. jei gretimam name baliavoja ir iseje i lauka bando aiskintis santykius su oriniu sautuvu, pradzioj saudamas i savo sugerovo veida ir pataikydamas i tarpuaki, o antras suvis pataike i masina. tai prie ko cia kokia provokacija?? jei neturi patys smegenu, tai ka cia ir bekalbet.. o zurnaliugos visada nesamone kazkokia paraso.

Anti bmw

jau vien tu bmw vairavimas turetu but paskelbtas nusikalstamu,visi gi zinom-matom,kaip jie ,,vairuoja,, keliuose,cia ne isankstinis nusistatymas o kasdiene musu realybe.Greiciausiai normalus zmogus net ir nepirks tos markes auto,o jei jau perka,vadinasi,jis apriori nusiteikes rodyti savo ,,dominuojancia,, padeti gatveje,atsieit,as cia greiciausias,kieciausias ir t.t.Nori pirkti bmw-pas psihologa is pradziu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS