Kauno klinikose operacijos metu mirė nuteistasis | Diena.lt

KAUNO KLINIKOSE OPERACIJOS METU MIRĖ NUTEISTASIS

  • 11

Antradienį Kauno ligoninėje mirė nuteistasis, pranešė Policijos departamentas. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, jam buvo likę kalėti dešimt dienų.

Kaip praneša Policijos departamentas, nuteistasis į Kauno gydymo įstaigą buvo atvežtas tos pačios dienos vidurdienį iš Pravieniškėse esančios Kalėjimų departamento Laisvės atėmimo vietų ligoninės. Prasidėjus vidiniam kraujavimui, jis buvo operuotas. Tačiau apie 20 val. mirė ant operacinio stalo. 

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, 56-erių A.V., gyvenęs Kaune, Vėjo gatvėje, atliko bausmę dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo. Už tai, kad šiemet gegužę savo mamos namuose Eigulių mikrorajone jis grasino buto šeimininkei, jog ši nedavė pinigų alkoholiui, ir net užsimojo prieš ją lazda, kuria pasiramsčiuodamas vaikščiojo, A.V. gegužę Kauno apylinkės teismo buvo nuteistas 60-ies parų areštu. Tačiau ši bausmė buvo subendrinta su vos prieš savaitę iki minėto įvykio jam paskelbtu kitu nuosprendžiu už analogišką nusikaltimą. Galutinė A.V. skirta bausmė buvo beveik 1230 eurų bauda ir penki mėnesiai laisvės atėmimo. Ir beveik visą ją nuteistasis atliko jau minėtoje Laisvės atėmimo vietų ligoninėje, į kurią buvo atvežtas iš Kauno tardymo izoliatoriaus birželį.

A.V. įtarta onkologinė liga. Po nuosprendžio jis buvo operuotas ir vėl grąžintas į Laisvės atėmimo vietų ligoninę, kurioje antradienį jam liga paūmėjo, dėl ko A.V. ir buvo skubiai išvežtas į Kauno klinikas. 

Gavus pranešimą iš Klinikų, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl A.V. mirties priežasties nustatymo. Kas jį atliks – Kauno policija, jos kolegos Kaišiadoryse, kurių valdose yra Laisvės atėmimo vietų ligoninė, ar pastaroji, trečiadienio ryte dar buvo sprendžiama.

A.V. skirta bausmė baigėsi lapkričio 17-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

oi

tokiu negaila.

...

O kam jo širdis atiteks?

Ilka

Ne būkite tokie pikti , gimsti ir atsineši savo likimą ,taip tikiu ,regis nuo savo likimo nepabėgo ,(cituoju ),o taip, jam ir reikia ,ne mūms spręsti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS