Kauno ligoninėje – vaikas su šautine žaizda | Diena.lt

KAUNO LIGONINĖJE – VAIKAS SU ŠAUTINE ŽAIZDA

Kauno ligoninėje gydoma 7 metų mergaitė su šautine žaizda kojoje.

Pirminiais duomenimis, mergaitė sužalota Kauno mieste važiuojant automobilyje, pranešė policija.

„Pirminė informacija tokia. Kad būtų vykęs susišaudymas, mes tokių duomenų neturime. Pirminiais duomenimis, važiuojant automobiliu išgirdo garsą ir po to pamatė. Iš mergaitės sužinojo, kad jai skauda koją. Mergaitė važiavo su tėvu. Yra vykdomos apklausos, nustatinėjami faktai “, – BNS sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas. Išsamiau įvykio jis nekomentuoja, tačiau patvirtino, kad įtariamieji dėl šio įvykio nesulaikyti.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Mergaitė sąmoninga, pavojus gyvybei negresia.

Apie 17 val. Kauno apskrities pareigūnai sulaukė pranešimo iš gydymo įstaigos, kad pristatyta mažametė su galbūt šautine žaizda kojoje.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo, už tai tai gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Kaip jau ta purvasklaidą užkniso su tuo "galbūt" "galimai"... Jei nežinote tai nelokite... Nieko tokio kad vaikas sužeistas? Svarbu sensacija ir pirmiem būt ane? Paskui jei ką nieko tokio teksta netineję erdvėje greitai pakoreguosime, perversime aukštyn kojom.. ir dar su rašybos klaidom.. Šaunuoliai tiesiog purvą buldozerių stumdyti, kad tik pirmiem...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS