Kauno marių šlaite – šiurpus radinys | Diena.lt

KAUNO MARIŲ ŠLAITE – ŠIURPUS RADINYS

  • 0

Kauno marių šlaite buvo rasta žmogaus kaukolė.

Pasak policijos, kraupus radinys aptiktas apie 18 val. 20 min. R. Kalantos gatvėje.

Aplinkybės nustatinėjamos.

Prieš dvejus metus taip pat ant Kauno marių kranto rastos dviejų žmonių kaukolės ir griaučių kaulai. Juos smėlyje ties moteliu „Baltosios burės“ tuomet aptiko pakrante vaikštinėję vaikai.

Kauno policijos atstovė žiniasklaidai Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad dėl šio įvykio tuomet buvo pradėtas ikiteisminis mirties priežasčiai nustatyti.

"Rastų kaukolių ir kaulų tyrimą atliko Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM medicinos kriminalistikos laboratorija. Nustatyta, kad kaulai dviejų individų, galėjo smėlyje pragulėti 50 metų ir daugiau. Konstatavus, kad nepadaryta veika, turinti nusikalstamos veikos požymių, tyrimas buvo nutrauktas", - informavo atstovė.

Pernai lapkritį žmogaus kaulų rasta Kauno centre. Kaukolė ir skeletas atkasti S. Daukanto g., kai buvo bandoma pasiekti vandentiekio vamzdžius juos norint remontuoti.

Kaulai rasti iškasus daugiau kaip 2 metrų gylio duobę.

Anot O. Vaitkevičienės, ekspertai nustatė, jog kaukolė virš 100 metų pragulėjusi žemėje, ji - be smurto žymių. Ikiteisminis tyrimas taip pat nutrauktas.

Prieš keletą metų Žaliakalnyje, M. Jankaus g., taip pat kasinėjant buvo rastas plastikinis maišelis su žmogaus kaukolės fragmentais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS