Kauno pareigūnų kirtis narkotikų platintojui: gresia kalėjimas iki penkiolikos metų | Diena.lt

KAUNO PAREIGŪNŲ KIRTIS NARKOTIKŲ PLATINTOJUI: GRESIA KALĖJIMAS IKI PENKIOLIKOS METŲ

  • 5

Kauno apskrities policijos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl didelio kiekio narkotikų laikymo ir galimo platinimo.

Kaip informavo policija, tyrimas dėl 41-erių vyro pradėtas gruodį, byla artimiausiu metu bus perduota teismui.

Pareigūnai, turėdami informacijos apie galimai nelegaliai laikomas narkotines medžiagas, pernai atliko kratas Kaune, Žaliakalnyje – kauniečui priklausančiame garaže pareigūnai bei aptiko narkotinių medžiagų.

Iš viso rasti ir paimti šeši plastikiniai maišeliai su augaline narkotine medžiaga kanapėmis, dar trys maišeliai su ekstazio tabletėmis ir vienas maišelis su gelsvos spalvos milteliais.

Vyrui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, taip pat dėl siekio platinti narkotikus, už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ziurek zemyn vienu postu

Va debilas apacioi

tam ---,,,antram daunuj,,, von sliucha apsinarkosinus

dar kiekvienas apspangelis narkosa su ismyztom smegenelm paaiskins ,kas kaip yra ......

antram daunui

butent tie kas stoguoja rimtus paltintojus, tie ir kisa pagalius legalizuot zole (nekalbu apie tikrus narkotikus kaip heroinas, amfetaminas ir tt). Zole zmones ruke ir rukys, ir visose normalios pasaulio salyse tas dalykas legalizuojamas ir dekriminalizuojamas. Bet ka tokiem mausam suprast kur zino tik zodi "narkotikai" o kas kaip ir kur nesigaudo visiskai. Alkoholis daug didesnis blogis nei marichuana. Pabandyk, gal atleis ta tavo uzspausta durna galva
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS