Kauno rajone nuskendo į tvenkinį įlūžęs vyras | Diena.lt

KAUNO RAJONE NUSKENDO Į TVENKINĮ ĮLŪŽĘS VYRAS

  • 3

Antradienį Kauno rajone esančiame Urniežių kaime nuskendo vyras.

Ugniagesių ir policijos duomenimis, pagalbos kreipėsi vyro dukra, kuri pranešė, kad jos tėvas ryte išvažiavo prie tvenkinio, kur atvykusi rado tik jo paliktus daiktus ir ant kelio stovintį savo tėvo automobilį „Volkswagen Passat“.

Supratusi, kad gali būti nutikusi nelaimė, moteris iškvietė specialiąsias tarnybas. Atvykę pareigūnai kartu su narais iš tvenkinio ištraukė 74 metų vyro kūną, kuris buvo įlūžęs po ledu ir nugrimzdęs ant dugno.

Į nelaimės vietą atvykę medikai konstatavo vyro mirtį. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pareigūnai perspėja gyventojus, kad šiuo metu ant ledo lipti yra nesaugu, vietomis ledas gali būti nepakankamai stiprus ir ragina žmonės elgtis atsakingai, nerizikuoti savo sveikata ar gyvybe.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nezinomasis

Uzuojauta... cia mano klasioko anglu mokytojos tevas.. as dar 6klasej bet tiesiog kraupu tai girdeti... uzuojauta artimiems ir jums anglu mokytoja

rukas

koks dar tyrimas mities priezasciai nustatyti ,gal kyla itarymu kad zmogaus mirties priezastis -pasikorimas.Artimiems uzuojauta gaila zmogaus.

Anonimas

Tokio amziaus zmogus tufretu suprasti kur ir ka daryti.Juk ne vaikas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS