Per kelias dienas jauna moteris įkliuvo du kartus: su narkotikais ir po vagystės | Diena.lt

PER KELIAS DIENAS JAUNA MOTERIS ĮKLIUVO DU KARTUS: SU NARKOTIKAIS IR PO VAGYSTĖS

  • 1

Kauno pareigūnams įkliuvo moteris, kuri per dvi dienas sugebėjo prasikalsti du kartus.

Gegužės 15 d. apie 16 val. Santakos PK pareigūnai kartu su Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės mobilaus būrio pareigūnais, turėdami informacijos, jog automobiliu galimai gabenamos narkotinės medžiagas, tikrindami turimą informaciją, nurodytą automobilį sustabdė Kaune, Kernavės gatvėje. Patikrinimus minėtą transporto priemonę ir jame važiavusius asmenis (vyrą gim. 1988 m., vyrą gim. 1976 m. ir moterį gim. 1992 m.) buvo rasta galimai narkotinių medžiagų. Visiems trims asmenims pareikšti įtarimai.

Tęsiant ikiteisminį tyrimą gegužės 17 d. Apie 16 val. pareigūnai gavo pranešimą, jog Kaune, V. Krėvės pr., senyvo amžiaus moteris tapo telefoninių sukčių auka, iš jos kėsinamasi išvilioti 3 tūkst. eurų. Pareigūnai neatidėliotinai sureagavo į gautą informaciją, dėl to, netoli senolės namų, buvo sulaikyta vakar policijos pareigūnams dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis įkliuvusi moteris. Pas ją rankinėje buvo rasti ką tik iš senolės sukčiavimo būdu įgyti 3 tūkst. eurų. Merginai pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo.

Už nusikalstamą veiką numatytą LR BK 259 str. 1 d. asmenims gresia laisvės atėmimas iki dviejų metų. Merginai pagal LR BK 182 str. gresia laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Per kelias dienas jauna moteris įkliuvo du kartus: su narkotikais ir po vagystės
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

o tai kam

ta kurwa paleidot po narkotiku suradimo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS