Kovo 8-osios susidūrimas ties „Bernelių užeiga“: jo kaltininkas – užsienietis | Diena.lt

KOVO 8-OSIOS SUSIDŪRIMAS TIES „BERNELIŲ UŽEIGA“: JO KALTININKAS – UŽSIENIETIS

  • 20

Šiandien prieš vidurdienį patį Kauno centrą – K. Donelaičio ir Žemaičių gatvių sankirtą užkimšo specialiųjų tarnybų automobiliai. „Bernelių užeigos“ prieigose, atsitrenkęs į BMW, ant stogo apvirto Čekijos piliečio vairuojamas opelis.

„Gal saulė apakino, nors, greičiau, vietovės nežinojimas...“ – praėjus gerai valandai po šio įvykio, reziumavo Kauno apskrities policijos budėtojas.

10.25 val. gavus pranešimą apie pačiame Kauno centre susidūrusius du automobilius, vienas iš kurių apvirto, įvykio vietą buvo pasiųstos visos specialiosios tarnybos.

Ugniagesiai gelbėtojai išskubėjo net dviem autocisternomis. „Įvykis – miesto centre, susidūrė du automobiliai, kokius darbus reikės atlikti – neaišku, todėl ir pasiųsti du ekipažai“, – aiškino apie kolegų darbo subtilybes Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė, galiausiai reziumavusi, kad prispaustų, kaip tikėtasi, žmonių susidūrusiuose automobiliuose nebuvo, todėl tik atjungti jų akumuliatoriai.

Greitosios medikų paslaugų įvykio vietoje reikėjo labiau. Jie išvežė BMW vairavusį 24-erių metų jaunuolį į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, jis susižalojo riešą.

Opelį vairavęs 36-erių Čekijos pilietis, pirminiais duomenimis, jokių fizinių sužalojimų nepatyrė. Kaip ir jo kolega iš BMW, jis buvo blaivus.

Anot policijos budėtojo, jiedu susidūrė, kai antrąja eismo juosta važiavęs opelio vairuotojas bandė sukti į Žemaičių gatvės kalną ir trenkėsi į trečiąja eismo juosta važiavusį BMW, kurio vairuotojas, panašu, kad tokio manevro nesitikėjo.

GALERIJA

  • Kovo 8-osios susidūrimas ties „Bernelių užeiga“: jo kaltininkas – užsienietis
  • Kovo 8-osios susidūrimas ties „Bernelių užeiga“: jo kaltininkas – užsienietis
  • Kovo 8-osios susidūrimas ties „Bernelių užeiga“: jo kaltininkas – užsienietis
  • Kovo 8-osios susidūrimas ties „Bernelių užeiga“: jo kaltininkas – užsienietis
  • Kovo 8-osios susidūrimas ties „Bernelių užeiga“: jo kaltininkas – užsienietis
Skaitytojų, feisbuko nuotr.
Gairės: avarija, eismo nelaimė, avarija LT, apvirto ant stogo, avarija miesto centre
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Nors

Benvas galejo uzgazuoti, kad net susizeide

Geros galimybes apsigauti

Nes dalis Donelaicio gatves yra taip: 2 juostos i Berneliu uzeigos puse, viena priespriesine. Tik veliau pasidaro vienos krypties eismas.

KHŽ

Jei nebūčiau matęs, kaip boba 10km/h apsivertė Link Valakampių, VLN, ant viaduko ar su Mazda 121 , tai sakyčiau "lėkė" vėl 100 BMW ir įsiplojo ! Gal dar ir Opel posūkio neparodė. Tikimybės teoriją 1iš 1.000.000 toje vietoje taip suks į kairę ir važiuoji uzsimerkęs kažkiek. Tas pat kaip VL. "aUdzi" privaziuoja į Kauną, šiaip niekas Kaune neoaspaudžia iš 2 į 1 juostą "taranu" į išsukantį tame Kaunakiemio g transporto "mazge" į "lankstą", kad ir į dešinę. Per dieną 2x kitas Õ. Meriva išsukant iš kolonėlės vėl iš 2 į 1mą ir spaust. Koki stĄbdžiai !? Gerai, sveikstame, matosi nauja mašina jau nuo draudimo... Bet kaiiiiip ramiau po to, kai balą užpiltą smėliu pamačiau, kad tik taip. Huuuu.... Sveikiname Vairuotoją ir visus, kurie ten galėjo būti , bet nebuvo pašalinius . VALIÕ ! Bet na , kaip besiardytų kas iš Kauno , toje vietoje visvien 3juostije tampa Ramygala. Aš greičiau 40, turbūt nepravaziavau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS