Kruvinas konfliktas parduotuvėje: gyvybę kainavo telefono vagystė | Diena.lt

KRUVINAS KONFLIKTAS PARDUOTUVĖJE: GYVYBĘ KAINAVO TELEFONO VAGYSTĖ

  • 9

Aiškėja žmogžudystės, sekmadienio popietę įvykdytos vienoje Vilijampolės maisto prekių krautuvėlėje, priežastis. Vienas iš sulaikytų įtariamųjų patvirtino pardavėjos žodžius, kad mirtinos grumtynės įvyko, jam pasigedus mobiliojo telefono, kuris vėliau buvo rastas nusikaltimo vietoje.

Pirminiais duomenimis, galimai šį telefoną iš įtariamojo jo nužudymu pavogęs 42-ejų metų velionis buvo mirtinai sužalotas pardavėjos peiliu, naudotu darbe. Jo kūne konstatuotos keturios durtinės žaizdos – nugaroje, kakle ir galvoje. Taip 40-metis įtariamasis išliejo įniršį, dėl to, kad buvo apvogtas.

Kaip jau skelbta, pranešimą apie šį kraupų įvykį Linkuvos gatvės maisto prekių parduotuvėje Kauno policija užregistravo apie 14 valandą. Nepraėjus nė pusantros valandos, buvo sulaikyti ir du parduotuvės kaimynystėje gyvenantys 40-ies bei 42-ejų metų įtariamieji šia žmogžudyste. Abu rasti vieno iš jų bute neblaivūs.

Įtariamasis, prisipažinęs įvykdęs nužudymą/Policijos nuotr.

Po nakties, praleistos areštinėje, šiandien sulaikytiesiems pareikšti įtarimai. Jaunesnysis prisipažino mirtinai sužalojęs oponentą. Vyresnysis – tik kad matė judviejų grumtynes, tačiau jose nedalyvavo. Tačiau abu teigė tą patį, ką ir pardavėja, – kad viskas įvyko dėl mobiliojo telefono vagystės.

Įtariamasis, teigiantis tebuvęs grumtynių liudytoju/Policijos nuotr.

Šiandien parduotuvė, kurioje įvyko tragedija, nedirba. Jos durys užplombuotos policijos.

Tačiau portalui kauno.diena.lt šiandien pavyko prisiskambinti tragedijos liudytoja tapusiai pardavėjai, kuri teigė iki šiol esanti ištikta šoko, dėl ko kalbėti apie vakarykštį įvykį nenori. Iš jos tepavyko išpešti, kad nužudytasis apsivogė, o įvykio metu parduotuvėje daugiau žmonių be jos ir policijos sulaikytų asmenų nebuvo.

Parduotuvės kaimynystėje gyveno ir nužudytasis. Ar jis buvo žinomas iki šio įvykio policijai, jos atstovė patikslinti negalėjo. Kaip ir dėl įtariamųjų.

Nužudymo vieta/Laimio Steponavičiaus nuotr.

Rytoj planuojama kreiptis į teismą, tačiau greičiausiai tik dėl vieno įtariamojo – prisipažinusio, kad įvykdė nužudymą, suėmimo.

GALERIJA

  • Kruvinas konfliktas parduotuvėje: gyvybę kainavo telefono vagystė
  • Kruvinas konfliktas parduotuvėje: gyvybę kainavo telefono vagystė
  • Kruvinas konfliktas parduotuvėje: gyvybę kainavo telefono vagystė
  • Kruvinas konfliktas parduotuvėje: gyvybę kainavo telefono vagystė
Laimio Steponavičiaus, policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Gyventojas

Tokius isgamas susaudyt pyderus abu .o ten ta parduotuve baisiau uz alubari joje ir prie jos pastovei degradai geria.o su velioniu teke bendraut normalus zmigus buvo.Kas per uridai kieti tik su peiliu .Butu vyrai susimustu isisiskirstytu .o cia tokiu isgamas viesai susaudyt o ne sert mokesciu mokietoju pinigais.

nežinau

bet aš čigonais nepasitikiu.

dar klausimas

kas iš ko vogė telefoną. Dažniausia dviese vagia iš vieno, o ne atvirkščiai. O kai žmogų nužudai, įdėti į rankas savo telefoną ir prigrasinti pardavėjai, daug proto nereikia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS