Marijampolės plente – dviejų mašinų avarija, viena jų nulėkė į griovį | Diena.lt

MARIJAMPOLĖS PLENTE – DVIEJŲ MAŠINŲ AVARIJA, VIENA JŲ NULĖKĖ Į GRIOVĮ

  • 1

Pirmadienį prasidėjus vakariniam pikui Kaune įvyko dviejų automobilių avarija. Po susidūrimo viena jų nulėkė į griovį.

Kauno pareigūnai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę gautas 17.53 val. Pirminiais duomenimis, Marijampolės plente, ties Rokų gyvenviete, važiuojant link Garliavos susidūrė du lengvieji automobiliai. Po stipraus smūgio vienas jų nulėkė į griovį ir virto ant stogo.

Pasak Kauno policijos budėtojo, pareigūnai įvykį pastebėjo važiuodami pro šalį. 

Kol kas apie sužalotus žmones tikslesnės informacijos nėra, tačiau į įvykį išsiųstas ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Pareigūnų duomenimis, po eismo nelaimės žmones gali būti ištikęs šokas.

Vairuotojai praneša, kad dėl avarijos šioje atkarpoje formuojasi spūstys.

GALERIJA

  • Marijampolės plente – dviejų mašinų avarija, viena jų nulėkė į griovį
  • Marijampolės plente – dviejų mašinų avarija, viena jų nulėkė į griovį
Feisbuko grupės ,,Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ro

Nzn.sitos avarijos aplinkybiu,bet kad sitam kelyje lakstio visi,tai faktas.Zenklai nuo heso iki naujai pastatyto sviesaforo - 50km/h. toliau 70km/h.visi vaziuoja 90-100km/h.ir buna nepatenkinti,kai kas velkasi leciau..nezinau kokios nelaimes reikia,kad butu atkreiptas demesys ,kad kelias visiskai neapsviestas, nera saligatviu, pereju. O vadinami sodai,jau seniai nebe sodai,ten gyvena daug zmoniu ir jaunu su vaikais ir toki kelia kirsti reikia vedant vaikus i mokykla,darzeli..Policija uzsideda sau pliusa i metus karta pastaciusi nezymeta automobili su greicio matavimo iranga, o siaip dazniau juos gali sutikti degalinej gerencius kava,kai dirba jauna operatore..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS