Mažylei įtariamas kaukolės lūžis – mįslė ir jos motinai, ir policijai | Diena.lt

MAŽYLEI ĮTARIAMAS KAUKOLĖS LŪŽIS – MĮSLĖ IR JOS MOTINAI, IR POLICIJAI

  • 0

Antradienio vakare į Kauno klinikas atvežta aštuonių mėnesių mažylė, kuriai įtariamas kaukolės lūžis.

Mažąją nelaimėlę su šeimos gydytojos siuntimu atvežė jos ketvirtą dešimtį bebaigianti motina. Medikams ji teigė negalinti pasakyti, kada jos dukrelė patyrė šią traumą. Tačiau pastebėjusi mažylės galvoje gumbą, ji nedelsiant kreipėsi į šeimos gydytoją.

Apžiūrėję į Klinikų vaikų priėmimo skyrių atvežtą mažylę, jame dirbantys medikai konstatavo, kad šią traumą ji galėjo patirti dviem būdais: griūdama arba gavusi smūgį. Tačiau operacija nėra būtina – nukentėjusioji paguldyta į Neurochirurgijos skyrių stebėjimui. Kartu su motina, kuri šiandien turėtų būti apklausta policijos pareigūnų kaip specialioji liudytoja. Kaip jau ne kartą rašyta, toks statusas suteikiamas asmeniui, kuris apklausiamas dėl galimai paties padaryto nusikaltimo.

Dėl šio įvykio Kauno rajono policijoje sudaryta speciali tyrimo grupė. Informuotas apie jį ir Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyrius.

Kol kas linkstama prie nelaimingo atsitikimo versijos – Noreikiškėse gyvenanti mažosios nelaimėlės šeima apibūdinama kaip tvarkinga ir pakankamai pasiturinti. Mįslingą traumą patyrusios mažylės mama ištekėjusi už užsieniečio verslininko. Jie augina du mažamečius vaikus.    

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS