Mirtino eismo įvykio sukėlimu kaltinamas šiukšliavežio vairuotojas keliaus į teismą | Diena.lt

MIRTINO EISMO ĮVYKIO SUKĖLIMU KALTINAMAS ŠIUKŠLIAVEŽIO VAIRUOTOJAS KELIAUS Į TEISMĄ

  • 6

Kauno apylinkės teisme bus pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje šiukšliavežio vairuotojas kaltinamas dėl eismo įvykio sukėlimo, kurio metu žuvo po sunkiasvore transporto priemone nukritęs ir mirtinai sužalotas vyras.

Teismo duomenimis, šių metų vasario 28 dieną vyras, vairuodamas šiukšliavežį ir važiuodamas atbuline eiga, ant šiukšliavežio vairuotojo pusės galinės pakopos vežė krovėją, o šiam nukritus, galimai to nepastebėjo, laiku nesustojo ir ant jo užvažiavo.

Vyrui kaltinamai pareikšti dėl vidinių darbdavio nustatytų taisyklių, draudžiančių vežti krovėjus, stovinčius ant šiukšliavežio pakopų, važiuojant atbuline eiga. Taip pat dėl kelių eismo saugumo pažeidimų, nes, pasak Kauno apylinkės teismo, vyras nesilaikė visų būtinų atsargumo priemonių, vairuodamas nestebėjo aplinkos, nežiūrėjo per galinio vaizdo veidrodėlius ir kamerą, neįsitikino, kad nėra kliūčių ir judėjimą tęsė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

S.S.S.

tai tie pagalbiniai visi taip gale važinėja. Dar net nespėjus sustoti šiukšliavežei jie nušoka, kad viskas greičiau vyktų. Tai dabar dėl kitų veiksmų vairuotojui kaltinimai. Radzevičius ir kiti girti užmuša žmones ir laisvėje. O čia? Jis ką tam darbuotojui pats liepė lipti ant galo? Gal geriau žurnalistai pastebėkite ir paanalizuokite visų šiukšliavežių darbą, kad matytumėte realią situaciją kaip yra dirbama toje srityje

BLAIVININKAS

Būtina iš teisėjų atimti privilegiją nuosprendžius skelbti Lietuvos Respublikos vardu, nes kalėjimuose sėdi visai ne ta publika.

Ups

Matysime teisėjo protą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS