Mįslinga žūtis darbo metu: dingęs darbininkas rastas priešgaisriniame tvenkinyje | Diena.lt

MĮSLINGA ŽŪTIS DARBO METU: DINGĘS DARBININKAS RASTAS PRIEŠGAISRINIAME TVENKINYJE

  • 10

Antradienio ryte Domeikavos seniūnijos Eigirgalos kaime įsikūrusios bendrovės „Ekorema“, gaminančios ekovatą, priešgaisrinio vandens telkinyje aptiktas bendrovės pagalbinio darbininko kūnas.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo „Ekoremos“ vadovas, 48-erių R. T., dirbusio įmonėje apie trejus metus, pirmadienio vakare pasigedo sugyventinė, kai jis po darbo negrįžo į namus Vandžiogaloje.

Moteriai pradėjus skambinti dingusiojo bendradarbiams, buvo nuspręsta peržiūrėti bendrovėje įrengtos vaizdo kameros įrašą. Jame aptikta, kad likus daugiau kaip pusvalandžiui iki darbo dienos pabaigos, R. T., dirbęs prie fasavimo linijos, pasišalina iš darbo vietos ir patraukia įmonės teritorijoje esančio priešgaisrinio vandens telkinio pusėn. Daugiau kameros vaizdo laukas neapima. Tačiau R. T. iš ten, kur nuėjo, nebegrįžta.

Dingusiojo bendradarbiai prisipažino neatkreipę į tai dėmesio ir, pasibaigus darbo dienai, apie 17 val. išskubėję namo.

Anot Kauno ugniagesių gelbėtojų, į kuriuos pagalbos kreiptasi tik po vidurnakčio, sekant dingusiojo pėdsakais, „Ekoremos“ priešgaisriniame vandens telkinyje vėliau buvo pastebėti plaukiojantys kroksai bei kepurė.

Tačiau Darbų saugos taisyklės neleidžia ugniagesių gelbėtojų narams dirbti tamsiu paros metu. Nebent reikėtų atlikti neatidėliotinus gelbėjimo darbus. Todėl jie atvyko į „Ekoremą“ tik antradienį 8 valandą ryto.

Dingusiojo kūnas buvo aptiktas, tikrinant šio 20x20 m vandens telkinio krantą kabliu, – apie keturi metrai nuo kranto beveik dvejų metrų gylyje.

Ištrauktas kūnas perduotas policijai. Įvykio aplinkybių tyrimą pradėjo ir Darbo inspekcija.

Anot „Ekoremos“ vadovo, bendradarbių teigimu, R. T. prieš dingstant buvo blaivus. Ko jam prireikė prie vandens telkinio belieka tik spėlioti. Tačiau pašnekovas neslėpė, kad būdavo nevengiama ten atlikti gamtos reikalus, nes iki tualeto dar reikėjo paėjėti.

Įvykio metu lijo, o aplink vandens telkinį, kurio krantai apaugę žole, – apie vieno metro aukščio šlaitas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

janinai skeiriene

Aciu Karolina.Pijokai tik taip gali rasyti,nes pavydejo mano gyvenimo.Man jis daug ka padejo.

Karolina

Janina tiesa sakot

janina skeiriene

As rasau tiesiai,o o jus slepiates.Prasau brangieji,jei norit smeisti smeiskit.Mes savo gyvenima zinuojom ir vienas kitam padedavom.Lokit toliau Vandziogalieciai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS