Moterys įspėja saugotis: Eiguliuose šlaistosi priekabiautojas – seka, grabalioja | Diena.lt

MOTERYS ĮSPĖJA SAUGOTIS: EIGULIUOSE ŠLAISTOSI PRIEKABIAUTOJAS – SEKA, GRABALIOJA

  • 46

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti moterų liudijimai, kaip pastarosiomis dienomis Eiguliuose jos susidūrė su maždaug 40 metų amžiaus vyru, kuris pradėjo jas leisti, grabinėti. Moterys pradėjo rėkti ir vyras greitai pasišalino. Nukentėjusios teigė apie tai pranešusios ir policijai.

Ne viena situacija

„Trečiadienį apie 19.45 val. Šiaurės prospekte, ties „Circle K“ ir „Maxima“ buvau užpulta dviejų vyrų, kurie sustabdė ir pradėjo priekabiauti, liesti kūną. Šie „didvyriai“ apie 35-40 metų amžiaus, stambaus kūno sudėjimo, abu pliktelėję. Būkite atsargios, nešiokitės ašarines dujas“, – grupėje „Eigulių, Kalniečių gyventojai“ rašė viena moteris.

Netrukus pasipylė komentarų, jog panašių įvykių pasitaikė ir kitoms moterims. Kelios jų susisiekė su įrašo autore, dar viena savo istorija pasidalijo viešai.

„Man prie Klinikų stotelės pradėjo kažkoks vyras grabaliotis ir sekioti pačioje stotelėje, gaudyt žvilgsnį. Dar buvo laiko iki autobuso, tai nuėjau iki Akių klinikų stotelės, atsisuku, pasirodo, kad seka iš paskos. Jau ruošiausi fotografuoti, bet tada užkalbinau kitą netoliese buvusį vyrą, kad mane seka, rodžiau į tą, tai anas tada apsisuko ir nuėjo atgal“, – savo istoriją pasakojo kita moteris.

Jaučiasi nesaugiai

Žmonės diskutavo, kad Sukilėlių prospekte, ties „Circle K“ degaline, yra pastatyta sienelė, ten trūksta apšvietimo, sudaroma tokia tarsi akloji zona, tad iškrypėliams ten patogu pasislėpti. Visgi, įrašo autorė nurodė, kad sienelė iš tiesų probleminė, tačiau, jos atveju, įvykis nutiko gatvėje.

„Viskas vyko jau praėjus tą sienelę, einant pagrindine gatve, šaligatviu“, – vietą patikslino moteris.

Buvau užpulta dviejų vyrų, kurie sustabdė ir pradėjo priekabiauti, liesti kūną.

Vietos gyventojai svarstė, kad gal degalinės teritorijoje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros bus užfiksavusios įvykį ir padės pareigūnams nustatyti galimą priekabiautoją. Visgi, gyventojai nesijaučia labai saugūs ir ragina vieni kitus saugotis.

„Aš kartais vakarais į soliariumą einu pro ten. Reiks vyro prašyt, kad lydėtų“, – rašė viena kaunietė.

„Nu dar gražiau… Dabar jau šuns naktimis tikrai nevedžiosiu. Gerai, kad jums laimingai baigėsi“, – rašė kita internautė.

Moterys rašė, jog apie įvykius pranešė policijai, tad portalas kauno.diena.lt taip pat uždavė klausimus apie šiuos įvykius. Kai tik gausime komentarą, tekstą papildysime.

Rašyti komentarą
Komentarai (46)

elena

o kokia nuotrauka idejot dabar ziema o mergina su suknele be rysio

pakiskite jam koki vyruka, tai bus ka sugrabalioti

ir moteriskiu vaizduotes atsipalaiduos

ligonis

aš irgi kai pamatau dailesnę merginą ar moterį, pirma mintis - kokia ji lovoje. O kiek aukštųjų ji baigusi kažkaip nelabai domina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS