Naktinės BMW gaudynės Kaune baigėsi smūgiu į stulpą: prie vairo – girta nepilnametė | Diena.lt

NAKTINĖS BMW GAUDYNĖS KAUNE BAIGĖSI SMŪGIU Į STULPĄ: PRIE VAIRO – GIRTA NEPILNAMETĖ

  • 10

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune aidėjo specialiųjų tarnybų sirenos. Pradėjus aiškintis šio sujudimo priežastis paaiškėjo, kad vyko neblaivios nepilnametės BMW vairuotojos gaudynės.

Kauno policija praneša, kad apie 3.30 val. pareigūnai nusprendė patikrinimui sustabdyti įtarimą sukėlusį automobilį BMW, tačiau šis nestojęs nuvažiavo.

Taikos pr. ir Garažų g. sankryžoje buvo panaudota speciali stabdymo priemonė – ežys. Pareigūnų vaizdo registratoriumi užfiksuota, kaip BMW, pervažiavęs per ežį, nuvažiuoja link Pramonės pr. ir Taikos pr. žiedinės sankryžos.

Po dešimties minučių, apie 3.40 val., užvažiavusi ant žaliosios vejos transporto priemonė kliudė stulpą.

Kauno policijos duomenimis, sužeistų asmenų nėra, o 2002 metais gimusi vairuotoja neblaivi. Jai nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,97 prom.

Mergina buvo nuvežta į areštinę, tačiau šiuo metu yra išleista į namus.

Pradėta administracinė teisena.

Gairės: avarija Kaune, BMW, BMW avarija, rėžėsi į stulpą, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Antanas

Manau, labai pasisekė, kad išvengta aukų, ne tik vairuotojo, bet ir policijos pareigūnų, kurie labai rizikavo panaudoję ežį: 1. Manau neįvertino blogo matomumo, dėl šlapios kelio dangos ir labai arti nuo savęs jį panaudojo. 2. Tamsiu paros metu naudojamą priverstinio transporto priemonių stabdymo įtaisą rekomenduojama apšviesti. 3. Netoli už 30 - 35 m. buvo sankryža, perėja.

Algis

Na kad naktimis nepilnamete vazineja tai tevus reikia bausti ,kad laiku neisauklejo ,o tai reikejo pradeti nuo vieneriu metuku . O mergina yra gabi jei budama 16 m sugevejo valdyti masina su visais keturiais tusciais ratai didzuliu greiciu . Jei dar dabar ja ta kriptim sudominus galima pakeisti jos charakteri ir galbut po keleto metu matytume garse lenktyninke .

16

Sunkus amzius ,tevams nepaklusta mergina ,kai papai uzauga .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS