Naujos žinios apie kraupią avariją Kėdainių rajone: jauna vairuotoja bandė lenkti | Diena.lt

NAUJOS ŽINIOS APIE KRAUPIĄ AVARIJĄ KĖDAINIŲ RAJONE: JAUNA VAIRUOTOJA BANDĖ LENKTI

  • 13

Sekmadienio popietę Kėdainių rajone įvyko tragiška avarija, kurios metu žuvo du žmonės – jauna vieno automobilio vairuotoja ir kitos transporto priemonės keleivė iš Estijos. Šiandiena aiškėja daugiau šios nelaimės aplinkybių.

Ši kraupi nelaimė įvyko vakar apie 12 val. 59 min. kelyje A8, Lančiūnavos kaime. Avarijos metu kaktomuša susidūrė automobiliai „Mercedes Benz Vito“ ir „Peugeot“.

Iškart po nelaimės buvo pranešta, kad žuvo du žmonės – 22-ejų „Peugeot“ vairuotoja ir „Mercedes-Benz Vito“ keleivė. Pastarosios transporto priemonės vairuotojas skubiai perduotas medikams ir išgabentas į gydymo įstaigą. Jis Kauno ligoninėje gydomas dėl politraumos.

Šiandien paaiškėjo, kad „Mercedes-Benz Vito“ automobiliu vyko du Estijos piliečiai, o tragedija įvyko, kai jaunos moters vairuojamas „Peugeot“, atlikdamas lenkimo manevrą, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mercedes-Benz Vito“.

 

 

GALERIJA

  • Naujos žinios apie kraupią avariją Kėdainių rajone: jauna vairuotoja bandė lenkti
  • Naujos žinios apie kraupią avariją Kėdainių rajone: jauna vairuotoja bandė lenkti
Kauno policijos nuotr.
Gairės: tragiška avarija, eismo nelaimė, kraupi avarija Kėdainių rajone, avarija LT, žuvo žmonės, lenkimas
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Anonimas

Beveik toje pat vietoje kažkoks gaidelis pernai žiemą irgi mane ant plikledžio lenkė. Tokį "krūtą" lenkimą padarė, vairą tik pasuko ir , sukdamasis ratais , ant nosies griovyje atsistojo. Nuvažiavau nesustojęs...

Anonimas

Tame kelyje teko ne kartą matyti kaip nespėjus aplenkti sutelpa ir trys auto, bet šį kart kliudė šoną, "small overlap" naujiems auto atlieka tokius saugumo testus, pasekmės lb skaudžios šiuo atveju. Gal lenkiant užmetė ar mb vairuotojas nepasitraukė pakankamai, žiemą tai padaryti sudėtinga. Kaltinti gali tik tas kuris niekada neviršija greičio.

xa

diedas taip pat
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS