Neblaivūs artimieji smurtavo prieš vaikus | Diena.lt

NEBLAIVŪS ARTIMIEJI SMURTAVO PRIEŠ VAIKUS

  • 0

Policijos departamentas pranešė apie tris atvejus, kai šeštadienį neblaivūs artimieji smurtavo prieš vaikus.

Lapkričio 11 dieną apie 16.10 val. Rokiškio rajone, Kavoliškio kaime, 1971 metais gimęs neblaivus vyras (1,75 prom. alkoholio) namuose ranka sudavė į galvą nepilnametei podukrai (gimusiai 2000 metais) bei, paėmęs ranka ją už plaukų, tampė.

Mergina dėl galvos sumušimo ir piršto kaulo lūžimo, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 17 val. Vilniuje, T. Ševčenkos gatvėje, 1974 metais gimęs vyras namuose sugriebęs už kaklo sugyventinės dukrai (gimusiai 2000 metais) smarkiai suspaudė, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Neblaivus įtariamasis (1,98 prom. alkoholio) uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 21 val. Molėtų rajone, Smailių kaime, 1974 metais gimęs neblaivus vyras (1,92 proc. alkoholio), namuose mažametės dukros (gimusios 2009 metais) akivaizdoje smurtavo prieš kitą savo dukrą (gimusią 2000 metais) – parvertęs ją ant lovos tampė už plaukų, taip sukeldamas fizinį skausmą.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dar vienas smurto prieš nepilnametę atvejis užfiksuotas Kauno rajone, Rinkūnų kaime. Apie 17 val. Žaros gatvėje esančiame bute, kilus konfliktui, 1998 metais gimęs vyras suėmęs už kaklo smaugė bei įspyrė į koją nepilnametei (gimusiai 2001 metais), taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS