Neeilinis incidentas Aleksote: pasitvirtino, kad 14-mečiui žandikaulį sulaužė kvartalo kaimynas | Diena.lt

NEEILINIS INCIDENTAS ALEKSOTE: PASITVIRTINO, KAD 14-MEČIUI ŽANDIKAULĮ SULAUŽĖ KVARTALO KAIMYNAS

  • 34

Kauno teisėsaugininkai rado asmenį, įtariamą surengus nemažą atgarsį sukėlusį išpuolį Aleksote, Kiečių gatvėje prieš motoroleriu važiavusį keturiolikmetį. Kaip jau rašyta, spyrus į nepilnamečio transporto priemonę ir jam nukritus, smurtautojas dar trenkė užpultajam į veidą, sulaužydamas žandikaulį.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, įtariamasis šiuo spalio 1-osios išpuoliu, įvykdytu apie 16.15 val., buvo nustatytas padedant visuomenei. Jau duoda parodymus ir kai kurie šio incidento liudytojai, kurių, kaip aiškėja, buvo ne vienas.

Remiantis jau apklaustais liudytojais, viskas įvyko keturiolikmečiui važiuojant gatve, o ne šaligatviu. Ir jį užpuolęs, kaip ir įtarta, to paties kvartalo gyventojas išbėgo agresyviai nusiteikęs į gatvę bei pradėjo daryti čia savo tvarką.

Asociatyvi V. Balkūno / BNS nuotr.

Neatmetama, kad smurtautojo pyktį galėjo iššaukti nepilnamečio motorolerio skleidžiamas garsas. Tačiau įtariamasis šiuo išpuoliu atsisakė duoti parodymus. O apklausti nukentėjusįjį, kuriam prireikė Kauno klinikų specialistų pagalbos, dėl sveikatos būklės dar nebuvo galimybės.

Nors šis ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, už kurį gresia laisvės apribojimas, areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų, neatmetama, kad sulaukus teismo medicinos ekspertų išvados dėl keturiolikmečio sužalojimo, byla gali būti perkvalifikuota ir į sunkesnį nusikaltimą.

Ar įtariamasis įvykio metu buvo blaivus, duomenų neturi. Tačiau nustatyta, kad šis 36-erių aleksotiškis jau turėjo problemų su teisėsauga, tiesa, ne dėl smurtinio nusikaltimo, bet tada viskas baigėsi susitaikymu su nukentėjusiuoju. Anot pareigūnų, lygioje vietoje teisinių problemų prisidaręs įtariamasis dirba normalų darbą.

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Tomas

Būčiau to vaiko tėvas,sulaužyčiau kojas ir rankytes ereliui ,kad šliaužt tik galėtų kaip sliekas išgama. .

Jei policija jų nesutvarko tai gyventojai padaris tvarką, manau kad dasides daugelis , aš savo gatvėje tai pat darau tvarka ...

Triukšmą keliantys debilai

su savo motoroleriais ,motociklais patį taikiausią žmogų gali priversti prarasti savitvardą .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS