Nereguliuojamos Kauno pėsčiųjų perėjos – ir toliau tiksinti bomba | Diena.lt

NEREGULIUOJAMOS KAUNO PĖSČIŲJŲ PERĖJOS – IR TOLIAU TIKSINTI BOMBA

  • 9

Antradienio popietę Eiguliuose vos per plauką nepasikartojo tragedija, įvykusi pernai vasarą Šančiuose, kuomet buvo mirtinai traumuotas pas senelius Kaune viešėjęs šešiolikmetis Rusijos pilietis, bandęs pereiti A.Juozapavičiaus prospektą nereguliuojama pėsčiųjų perėja.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, antradienį, apie 14 val., P.Lukšio gatvėje buvo parblokštas nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjęs dvylikametis. Pirmąja eismo juosta važiavęs troleibusas sustojo jo praleisti. Tuo tarpu antrąja eismo juosta važiavęs „Ford Focus“ prieš perėją nesustojo.

Pastarojo parblokštas dvylikametis iš įvykio vietos skubiai nuvežtas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, jis patyrė rankos lūžį.

Grubiai Kelių eismo taisykles pažeidusį „Ford Focus“ vairavo 54-erių metų moteris. Anot Kauno policijos, ji buvo blaivi.

Įtariama tragedijos, įvykusios pernai vasarą Šančiuose, kaltininkė – automobilio „Audi Q5“ 29-erių metų vairuotoja tada teisinosi, kad jos mirtinai traumuotas šešiolikmetis išbėgo prieš pat jos automobilį staiga. Esą perėją bei nelaimėlį, kuris ja bandė pereiti į kitą A.Juozapavičiaus prospekto pusę, užstojo pirmąja eismo juosta važiavęs autobusas, kuris arba sustojo praleisti šešiolikmečio, arba sulėtino prieš pėsčiųjų perėją greitį.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienį per eismo įvykius Lietuvoje nukentėjo du nepilnamečiai pėstieji.

Šiemet šalyje jau sužaloti 645 pėstieji eismo dalyviai arba net 92 daugiau, negu pernai per tą patį laikotarpį. Tačiau, penkiais žmonėmis mažiau žuvo. Šiemet eismo įvykiai tragiškai baigėsi 39 asmenims.

Šiemet užregistruota ir daugiau eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Per 78 šių metų dienas įvyko jau 540 tokių nelaimių. Pernai per tą patį laikotarpį jų buvo 481.

Gairės: Kauno pėsčiųjų perėjos, nelaimė Kaune, eismo nelaimė, avarija LT, partrenktas vaikas
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tai kaip su ta boba , kuri vairavo Q5?

Tai ar ją nuteisė, ar ne? Taip ir neaišku. Jug jinai pernai vasara peščiujų perėjoj Juozapavičiaus pr užmušė net nestabdydama 16 metų berniuką iš Rusijos atvažiavusi pas gimines į Kauną. Nei šyk, nei mykt, nieko nerašo apie ją, ar jai skyrė bausmę, ar po šei dienai toliau sau važinėja kaip niekur nieko. Tyku, ramu, jokių žinių nėra.

Kaunas valdo

Neissipisinekit ir taip jau dauk kur pastate šviesaforu kur jų is tikro nereikia

Al

Ne pereja tiksinti bomba, o savizudziai, aplaidus zmoniu poziuris i gyvybe, durnumas aukoti gyvybe vardan to kad kazka pasodintu, elementarios fizikos nezinojimas, nesuvokimas to jog auto per akimirka nesustos, bei naivumas tikintis jog jei pats saves nesaugosi tai nepazystamasis vairuotojas saugos, kuriu taip pat kaip ir pesciju pilna mananciu priesingai arba isvis nemastanciu apie pasekmes ir atsakomybe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS