Iš neužrakintų namų čigonės pavogė beveik 13 tūkst. eurų | Diena.lt

IŠ NEUŽRAKINTŲ NAMŲ ČIGONĖS PAVOGĖ BEVEIK 13 TŪKST. EURŲ

  • 3

Dvi romų tautybės moterys apvogė Kauno rajono gyventojus. Tai įvyko vidury baltos dienos. 

Nusikaltimas, kurio metu buvo pavogta 12 800 eurų, įvykdytas trečiadienį apie 14 val. Garliavos apylinkių seniūnijos Teleičių kaime. Apie tai policijai pranešė devintą dešimtį įpusėjęs namo šeimininkas.

Jo žmona portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad vyrui dirbant tvartelyje ji išėjo į kiemą pas viščiukus pro rūsio duris, jų neužrakinusi. Netrukus pastebėjo dvi iš kiemo išbėgančias, sprendžiant iš drabužių, čigones. Jos paliko nusikaltimo vietą ne pro vartelius, kaip tikėtasi, o perlipusios arba peršokusios tvorą.

Namuose rastas praviras miegamojo kambario stalčius, kuriame sutuoktiniai laikė santaupas. "Kaip jos sugebėjo taip greitai rasti? Turbūt turi aiškiaregių sugebėjimų", – stebėjosi pašnekovė, pridūrusi, kad rado nekviestos viešnios ir kitame kambaryje pasidėtus dar apie porą tūkstančių eurų.

Nukentėjusiosios vyras dar bandė bėgles vytis, vildamasis, kad jos eis į visuomeninio transporto stotelę. Tačiau šios įsėdo į netoliese jų laukusį raudonos spalvos taksi. Veltui senolis dar bandė šaukti vairuotojui, kad nevažiuotų. Neatmetama, kad jis buvo nusikaltimo bendrininkas.

Įžūlios ilgapirštės, pašnekovės teigimu, išėjo iš apvogtų namų pro pagrindines duris, atsirakinusios jas iš vidaus paliktu raktu. Namo šeimininkai jomis naudojosi rečiau dėl strigusio rakto.

Kodėl būtent jie tapo vagilių taikiniu, Kauno rajono gyventoja teigė nežinanti. Seniūnija apvogtuosius apibūdino kaip kaimo senbuvius, laikančius gyvulius bei turinčius traktorių.

Pokalbio pabaigoje pašnekovė prisiminė, kad, atrodo, matė tas pačias vagiles maždaug prieš porą mėnesių, kai užklupo verandoje. Jos tada siūlė pirkti kojinių, tačiau šeimininkė atsisakė ir parodė viešnioms duris.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vadybos kursų vedėja

Ekskursija į pinigingus namus rodo šių ekskursančių nuovoką, stiprią vadybą bei darbštumą. Jos , ko gero, tai atliko kaip savo antraeiles pareigas -----------------po pagrindinio darbo valandų. Pagrindinės jų pareigos , ko gero , yra susiję su aukšto intelekto bei diplomų reikalaujančiomis specialybėmis.

:)))

nepykit, jie gi integruojasi...

Total košmar

jų "integracijai" ES neseniai skyrė tūkstančius eurų. Puikiai integruojasi. pačios, o vėliau ir valstybė dadeda.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS