Nufilmavo rizikingą pensininko vaidybą: krito po automobilio ratais | Diena.lt

NUFILMAVO RIZIKINGĄ PENSININKO VAIDYBĄ: KRITO PO AUTOMOBILIO RATAIS

  • 146

Kaunietė papuolė į nemalonią situaciją, kuomet pensininkas bandė imituoti eismo įvykį, pats atsitrenkė į stovintį automobilį, nugriuvo, apšaukė vairuotoją, kad esą ši nepraleido jo pėsčiųjų perėjoje. Tik pasakius, kad įvykis nufilmuotas vaizdo registratoriumi, senjoro tonas pasikeitė.

Birželio 20-ąją kaunietė važiavo Kauno P. Kalpoko gatve. Matyti, kad ties pėsčiųjų perėja nieko nėra, todėl moteris ketino sukti į Zanavykų gatvę, tad stabtelėjo praleisti važiuojančių automobilių. Kol ji stovėjo, nuo šaligatvio lėtai dviračiu pradėjo važiuoti garbaus amžiaus vyras. Pagal Kelių eismo taisykles, dviratininkai per perėją turi dviratį vestis, tačiau šiuo atveju pensininkas lėtai mynė.

Vaizdo įraše matyti, kad lėtai privažiavęs automobilio kapoto vidurį, pensininkas į jį trinktelėjo alkūne. Neišlaikęs pusiausvyros, senjoras nuo dviračio nusirito ant gatvės.

„Jis pradėjo šaukti, kur aš važiuoju, kodėl jo nepraleidau, nors mano automobilis stovėjo, jis pats į mane atsitrenkė. Jis sakė, kad aš turiu jį pakelti“, – apie streso sukėlusią situaciją pasakojo vairuotoja.

Moteris tikino, kad labai išsigando, ar nieko žmogui nenutiko. Kiti vairuotojai taip pat sustojo, paklausė, ar nereikia kokios pagalbos. Pensininkas aiškino, kad čia jį partrenkė, ranką sužalojo. Pasakius, kad automobilyje yra vaizdo registratorius ir įvykis nufilmuotas, senjoras ėmė kalbėti kitaip.

„Pats atsistojo, pasakė, kad nieko nenutiko ir nuvažiavo“, – apie galimą pensininko vaidybą ir norą pasipelnyti pasakojo kaunietė, pridūrusi, kad ant kapoto užgriuvęs pensininkas šiek tiek jį įlenkė, tad dabar teks detalę palyginti.

Gairės: krito ant automobilio, vaidyba, inscenizuotas eismo įvykis, suvaidino eismo įvykį, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (146)

Akivaizdu

Kad tai ruskis. Pagal veikimo principa, nepriklausomai nuo tautybes.

kaunietis

Akivaizdziai senis kaltas nes per pereja vaziavo o nevede dvirati

kaunietis

Tam seniui reiketu gerai atsparyti sikna ir numesti i patvori. As irgi ant tokio jauno imitatoriaus buvau uzsokes tai kai islipau is masinos su bananu is karto nustojo sluboti ir nuejo normaliom savo kojom pagreitintu tempu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS