Nufilmuota, kaip vyras ant „Laisvės kario“ kalavijo daro prisitraukimus: domisi policija | Diena.lt

NUFILMUOTA, KAIP VYRAS ANT „LAISVĖS KARIO“ KALAVIJO DARO PRISITRAUKIMUS: DOMISI POLICIJA

  • 94

Portalą kauno.diena.lt pasiekė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip vyras užlipa ant „Laisvės kario“ skulptūros, pasikabina ant kalavijo ir padaro kelis prisitraukimus. Kauno policija jau domisi šiuo galimu viešosios tvarkos pažeidimu ir skulptūros niekinimo atveju.

Kvailumo demonstravimas

„Kvailys ant skulptūros. Pažiūrėkite, kaip niekinama Kauno skulptūra“, – pranešė skaitytojai, kartu pasidaliję ir vaizdo įrašu. Tačiau prie Kauno pilies užfiksuotas vaizdo įrašas plinta ir socialiniuose tinkluose, keldamas audringas reakcijas.

Įrašas prasideda vyro pasisveikinimu. Jis stovi prie „Laisvės kario“ skulptūros ir patikina, kad tuoj parodys kažką neva įspūdingo.

Skaitytojo vaizdo įrašas

„Noriu jums parodyti, kaip tikri žmonės iš tikrųjų elgiasi gyvenime“, – kalba įraše užfiksuotas vyras.

Baudą gausi ir pasibaigs tavo dėmesio stoka.

Netrukus jis prieina prie skulptūros ir pradeda ropštis į viršų. Tiesa, ne iš karto pavyksta užsikabinti už žirgo nugaros, tačiau vyras randa, kur įsikibti ir užlipa ant skulptūros, kojomis patrypia „Laisvės kario“ pečius. Už kadro pasigirsta ir kito filmuojančio vyro klausimas – galbūt sudėtinga užlipti?

Netrukus vaizdo įrašo „herojus“ liepia filmuotojui ateiti iš kitos pusės ir jo pasirodymą fiksuoti toliau. Vyras tupi ant „Laisvės kario“ pečių, įsikibęs į kalaviją.

„B**, bet čia gali nulūžti, bet nu nesvarbu“, – sako vyras ir pakimba ant kalavijo. Tuoj pat vyras padarė kelis prisitraukimus. Balsas už kadro dar pasitikslina, ar tiek užteks ir baigia filmuoti.

Aistros internete

Po vaizdo įrašu internautai liejo komentarus. Vieni tikino, kad vyras gaus baudą, tačiau vaizdo įrašo „herojus“ tik nusikeikė, parašydamas, kad jam nesvarbu. „Baudą gausi ir pasibaigs tavo dėmesio stoka“, – rašė vienas komentatorių.

Bepročiu vadino kiti. „O taip tikėjausi, kad į užpakalį persiversi kardą...“, – po vaizdo įrašu rašė kitas.

Policijos akiratyje

Portalas kauno.diena.lt paprašė policijos pakomentuoti šį įvykį. Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai patvirtino, kad įvykis, kuomet vyras užlipo ant „Laisvės kario“, yra tikslinamas.

„Pranešimo apie tokį įvykį nesame gavę, tačiau iš žiniasklaidos gavę vaizdo įrašą, pradedame aplinkybių patikslinimą. Bus aiškinamasi, ar padarytas pažeidimas“, – nurodė policijos atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (94)

toAš

ką čia sugalvojai, mierga...?

Nieko čia baisaus.Tie labai pastebintys ir filmuojantys, skelbkite mūsų kelius bjaurojamus. Jai kelyje duobė duobėja tai dar ir daunišką greičio guzą supila. Tai kur švarus miesto oras, kur tvarumas, kaip tūkstančiai auto stabdo, daužo padangas, tai kiek eikvojama. o čia šnipštą pamatė ir apsišlapinote. klaiku.

Liepa—anonimui

Ei Smirdziau! Vel tau pamaise Lietuvos nukryziuotasis? Palaikyk savo neapipjaustyta liezuvi, kuri matyt pamirso apipjaustyt rabinas, nes dar nevelu — apipjaustysim
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS