Paryčiais bute užsidegė elektrinis dviratis | Diena.lt

PARYČIAIS BUTE UŽSIDEGĖ ELEKTRINIS DVIRATIS

  • 7

Kaune, Rietavo gatvėje, praėjusią naktį ugniagesiai kviesti dėl gaisro, kurį sukėlė užsidegęs elektrinio dviračio akumuliatorius.

Apie šią Šilainiuose nutikusią nelaimę pagalbos tarnybos informuotos 4.18 val. Ugniagesiai, atvykę per septynias minutes, gaisrą lokalizavo per keturias minutes, tačiau nežinia, kuo viskas būtų baigęsi, jei ne bute buvęs dūmų detektorius.

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje nurodoma, kad atvykus ugniagesiams iš buto veržėsi dūmai. Viduje degė dviračio akumuliatorius. Spėjo aprūkti visos dviejų kambarių buto, kuriame įsiplieskė gaisras, patalpos.

Biržiškų gatvėje esantis vienas butų ketvirtadienio rytą taip pat skendėjo dūmuose. 9.17 val. pagalbos tarnyboms paskambinęs pranešėjas pasakojo, kad mato iš buto kylančius dūmus.

Bute žmonių nebuvo, tik augintinis. Į patalpas, esančias trečiame aukšte, ugniagesiai pateko pro langą. Iki jo pasikėlė ištraukiamosiomis kopėčiomis.

Ant dujinės viryklės rastas svylantis puodas su maistu.

Puodas nukeltas nuo viryklės, dūmų šalinimo ventiliatoriumi išvėdintas patalpos. Išgelbėtą šuniuką laikinai priglaudė kaimynai. Dūmų detektoriaus bute nebuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

?????

Ir ką duotų tas detektorius tuščiame bute?

Anonimas

baisi naujiena..Telefonai , planšetės dega..

versija X

gal prieš tai motera važiavo , o pas ją ,tos dienos'' ... užlašėjo ir užtrumpino ... o ką ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS