Per plauką nuo naujų tragedijų Kauno gatvėse: šiemet žuvusiųjų apskrityje padaugėjo dvigubai | Diena.lt

PER PLAUKĄ NUO NAUJŲ TRAGEDIJŲ KAUNO GATVĖSE: ŠIEMET ŽUVUSIŲJŲ APSKRITYJE PADAUGĖJO DVIGUBAI

  • 10

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, trečiadienį Kauno gatvėse įvyko trys įskaitiniai eismo įvykiai, kuriuose sužaloti žmonės. Dviejuose iš jų nukentėjo mažamečiai.

Net kraupu skaityti eismo įvykio, užregistruoto tądien – apie 16 val. T. Masiulio gatvėje, fabulą.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje pranešama, kad 39 metų vyro vairuojamas automobilis „BMW X5xDrive30d“ ten minėtu laiku kliudė iš pėsčiųjų ir dviračių tako į važiuojamąją kelio dalį įbėgusią ketverių metų mergaitę. Mažametė sužalota.

Apie 17 val. – jau Partizanų gatvėje nukentėjo vienuolikmetis, kurį kliudė nenustatytas automobilis. Mažamečiui sužeista koja.

Šiais metais Kauno apskrityje žuvusiųjų eismo įvykiuose padaugėjo dvigubai. Anot Kauno apskrities policijos, pernai iki liepos pabaigos žuvo devyni žmonės. Šiemet, dar tik įpusėjus liepai, – jau 18.

Per pirmus septynis praėjusių metų mėnesius Kauno apskrityje buvo sužeisti 362 eismo dalyviai. Pirmadienio popietės duomenimis, šiemet, dar likus daugiau kaip porai savaičių iki liepos pabaigos, – 332.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, partrenkta mažametė, nelaimė Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

elena

kalti buna ir vairuotojai bet kaip mergaite 4 metu galejo isbegti i gatve tai jinai viena ejo ar su tevais tevai nesuziurejo nes nosis buvo turbut telefone

pastebejimas

juo maziau policijos gatvese tuo ......... .

Trikojis \\\\\.../////

Naujena?,tai kasdienybė,nes taip "dirba,saugo,gina" mūsų šiuolaikinė milicija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS