Po „Audi“ ir mopedo avarijos Kaune – girto vairuotojo gaudynės | Diena.lt

PO „AUDI“ IR MOPEDO AVARIJOS KAUNE – GIRTO VAIRUOTOJO GAUDYNĖS

  • 0

Antradienio vakarą Kaune su mopedu susidūręs ir juo važiavusias merginas sužeidęs neblaivus vairuotojas bandė bėgti iš įvykio vietos, pranešė Kelių policijos tarnyba.

22.50 val. S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje Kaune į važiavusio mopedo „Piaggio“ galą atsitrenkė automobilis „Audi 80“, po susidūrimo nuo mopedo nukrito juo važiavusios 19 ir 21 metų merginos.

Pasak mopedą vairavusios 19-metės, iš automobilio išlipo akivaizdžiai neblaivus vairuotojas, kuris prašė nekviesti policijos, tačiau mergina su tuo nesutiko. Tada vyras įsėdo į savo automobilį ir nuvažiavo link A. Gustaičio gatvės.

Įvykį matęs 31 metų vyras pasivijo ir sulaikė minėtą „Audi“ bei jo vairuotoją.

52 metų automobilio vairuotojui, pirminiais duomenimis, nustatytas vidutinis 2,35 promilės girtumas. Per eismo įvykį apgadintos abi transporto priemonės.

Nukentėjusios mopedu važiavusios merginos dėl kojų, nugaros, šonų skausmų nuvežtos į Kauno klinikas. Į ligoninę pristatytas ir neblaivus vairuotojas kraujo mėginiui paimti.

Tą pačią dieną apie 20.05 val. Kauno r., Seniavos k., Purienų g., 43-ejų metų vyras, vairuodamas automobilį „Toyota“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė šalia stovėjusį automobilį „Citroen“. Vairuotojui, iš kurio atimta teisė vairuoti transporto priemones, alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,71 prom.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS