Po skaudžios avarijos policija ieško liudininkų | Diena.lt

PO SKAUDŽIOS AVARIJOS POLICIJA IEŠKO LIUDININKŲ

  • 5

Policija ieško avarijos, kurios metu buvo sužeisti žmonės, liudininkų.

Pirmadienio vakarą apie 18 val. Baltų pr., ties 81 numeriu pažymėtu namu, automobilis partrenkė 33-ejų metų moterį ir šešerių metų vaiką.

Dėl patirtų sužalojimų jie buvo pristatyti į gydymo įstaigą.

Po avarijos moteris feisbuke dėkojo visiems padėjusiems  (atnešė atsigerti, surinko jos daiktus, atnešė vaiko batuką) ir prašė atsiliepti visus, kurie matė nelaimę.

Kauno policijos atstovės Odetos Vaitkevičienės teigimu, pareigūnai aiškinasi, ar pėstieji buvo partrenkti perėjoje.

Po avarijos važiavusieji pro įvykio vietą pasakojo matę, kad automobilis, kuriuo partrenkti žmonės, stovėjo už pėsčiųjų perėjos, visas priekinis jo stiklas buvo suaižėjęs ir gerokai įtrūkęs.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį, užfiksavusius jį vaizdo registratoriais ar turinčius kitos, tyrimui reikšmingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis tel. 8 37 303 244 arba atvykti į Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybą adresu Chemijos g. 4 B.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pilietis

Aš ir abejoju ar pas mus dirba kvalifikuoti pareigūnai. Gėda, nes negali išsiaiškinti elementarių dalykų. Arba darau prielaidą, kad nenori...

to cinikas

be patangu stabdymo zymiu nera kaip apskaiciuoti kada ir kur partrenke. Juk gal neuzstabde iki dugno nuo pat pradziu, dar galejo pora desimti metru pavaziuoti su zmonemis ant priekinio stiklo ir letai sustoti tik veliau. Be liudininku nieko nebus. Uztai as prie priekinio stiklo visada esu prisiklijaves vaizdo registratoriu. Siais laikais jie tikrai nebrangus, pagal mane turetu istatyma isleisti reikalaujanti visus automobilius tureti vaizdo registratoriu, tai labai padidintu keliu sauguma, nes jei visi filmuotu kaip elgiesi, butu baisu pernelyg pazeidineti keliu eismo taisykles, kitaip filmuota medziaga gali atsidurti pas policija. Pagal mane toks istatymas labai padidintu keliu sauguma.

karta

pasikviete mane policijos tyreja. Uzsivertus bylomis, pametus galva - turejau ilgai aiskinti del ko esu cia. Bet jaunimas kol kas dar stengiasi saziningai, kol patys nenukencia nuo senu kadru ir visokio plauko sukciu, atrodanciu padoriai. Komentatorius teisingai pastebi, kad yra "ne pereja", bet perejos ZONA, t. y. 35 metrai - po 15 metru abipus perejos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS