Po BMW ir medikų automobilio avarijos – liudininkų paieškos | Diena.lt

PO BMW IR MEDIKŲ AUTOMOBILIO AVARIJOS – LIUDININKŲ PAIEŠKOS

  • 6

Vakar Kaune įvyko lengvojo ir greitosios medicinos pagalbos automobilių avarija. Šiandien su portalu susisiekęs medikų automobilio vairuotojas papasakojo eismo nelaimės aplinkybes ir prašo atsiliepti ką nors mačiusius liudininkus.

„Gal yra liudininkų, kurie tikrai matė ar užfiksavo šį įvykį vaizdo registratoriumi? Galbūt atsiras žmogus, kuris važiavo iškart už medikų automobilio? Tegul nugali teisybė“, – apie avariją, kuri įvyko šeštadienį 19.58 val. Pramonės pr. ir Partizanų sankryžoje sakė medikų automobilį vairavęs kaunietis Giedrius.

Vyras pasakoja, kad su kolege važiavo nuo Šiaurės link Pramonės prospekto. Sankryžoje jo vairuojamas automobilis prie šviesoforo stovėjo pirmas eilėje. Užsidegus žaliam signalui jis pradėjo judėti. Kaip teigia vyras, vienas po kito žalia spalva užsidegė ir kiti šviesoforai. Jų veikimą Giedrius dar kartą užfiksavo sekmadienio rytą.

„70-ies metų moters vairuojamas BMW važiavo nuo Partizanų gatvės. Šis automobilis buvo antras eilėje. Pirmasis eilėje stovėjęs automobilis pasuko į dešinę, o BMW važiavo tiesiai. Tikrai galvojau, kad ir jis pasuks į dešinę. Tuomet ir įvyko avarija. Gal moteris galvojo, kad jai užsidegė žalias signalas, nors šioje vietoje tuo metu buvo galima tik sukti į dešinę“, – nelaimės aplinkybes detalizuoja vyras.

Nelaimės metu, kauniečio žiniomis, nukentėjo ir pati BMW vairuotoja – jai nesmarkiai sumušta galva. Taip pat kartu su ja vykusi vyresnio amžiaus moteris, kuriai lūžo trys šonkauliai.

„Turime įtarimų, kad keleivė sėdėjo priekyje, tačiau nuo smūgio ji atsidūrė automobilio gale, už keleivio sėdynės. Kuomet iš karto po avarijos su kolege priėjome prie BMW, matėme, kad moteris buvo įstrigusi tarpe, kuris skiria priekines ir galines sėdynes. Ji buvo pasisukusi veidu į automobilio galą“, – toliau pasakoja Giedrius, kuris priduria, kad lengvojo automobilio vairuotoja tikino, jog jis važiavo degant raudonam šviesoforo signalui, o keleivė visgi sėdėjo gale.

Avarijos metu medikų automobilio vairuotojas ir jo kolegė atsipirko nežymiais sužalojimais, tačiau visi keturi asmenys buvo pristatyti į gydymo įstaigą apžiūrai.

Giedriaus teigimu, medikų automobilis nebuvo su įjungtais švyturėliais, kadangi ekipažas vyko iš asmens apžiūros.

Visus, kurie matė įvykį ar jį užfiksavo vaizdo registratoriumi, vyras prašo pranešti el.paštu giedrius1988@gmail.com.

„Iš anksto visiems dėkojame už pagalbą“, – pokalbį baigė kaunietis.

GALERIJA

  • Po BMW ir medikų automobilio avarijos – liudininkų paieškos
  • Po BMW ir medikų automobilio avarijos – liudininkų paieškos
  • Po BMW ir medikų automobilio avarijos – liudininkų paieškos
  • Po BMW ir medikų automobilio avarijos – liudininkų paieškos
Skaitytojo, "Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

MD

Matyt pats esi ząsinas,jeigu neikerti kaip dirda šviesoforai,pasikartok KET

Vladas-to-jk

Eik tu nac... ,su tokiu mąstymu.Septyniasdešimtmetis dar geriau vairuoja negu toks kaip tu, žąsinų žąsinas.

jk

70 metų moteriškė ir BMW nesuderinami daiktai,matyt moteris pamiršo pažiūrėti į pasą.Tokioms tik kokią Tojotą jaria,ar citroen2-3 vairuoti su 1.0 litro varikliu.Ją reiktų nusiūsti pasitikrinti sveikatą gal mato bloga,nes sukant į kairę iš Praminės į Partizanų gatvę Partizanams tiesiai visad raudona
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS