Po devynių alkoholio butelių vagystės – į policijos akiratį: gal atpažįstate? | Diena.lt

PO DEVYNIŲ ALKOHOLIO BUTELIŲ VAGYSTĖS – Į POLICIJOS AKIRATĮ: GAL ATPAŽĮSTATE?

  • 6

Kauno policija ieško ilgapirščio, kuris nugvelbė alkoholinius gėrimus.

Pasak Kauno policijos, sausio 24 d. apie 21.55 val. iš maisto prekių parduotuvės Jotvingių g. buvo pavogti devyni buteliai įvairių alkoholinių gėrimų.

Padaryta turtinė žala siekia apie 160 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60676 arba rašyti el. p. irma.saveike@policija.lt.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai, arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

GALERIJA

  • Po devynių alkoholio butelių vagystės – į policijos akiratį: gal atpažįstate?
  • Po devynių alkoholio butelių vagystės – į policijos akiratį: gal atpažįstate?
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ernestas.

Taip, Žukausko elgesys.

antsnukiai

Ir ką dabar daryti, kad per antsnukius žmogos nesimato? Kreipkitės į piša, dulkių ir šaiką, gal jie paaiškins. Juk proto bokštai, ane?

Xxx

Kaip faina tos kaukės,Dulkiui ačiū pasakykite.Kaip nevogsi , susiklosčiusi situacija tokia,kad tiesiog liepia tą daryti.Negi durnas būsi,sako durni sąžiningi,visi vagia kas ką gali,pradedant nuo Seimo. seimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS