Keleivė – po incidento autobuse: iš burnos ir lūpos traukiau stiklo šukes | Diena.lt

KELEIVĖ – PO INCIDENTO AUTOBUSE: IŠ BURNOS IR LŪPOS TRAUKIAU STIKLO ŠUKES

  • 31

Po portalo kauno.diena.lt aprašyto incidento, kurio metu buvo sužaloti trys viešuoju miesto transportu važiavę žmonės, į redakciją kreipėsi viena iš to lemtingo reiso ekipažo narių.

„Pamačiau straipsnį apie pirmadienio įvykį aštuonioliktame autobuse ir suvokiau, kad jis tikrai neperteikia to, ką teko patirti jame važiavusiems. Noriu parodyti, kad nukentėjusiųjų emocijos yra pagrįstos bei svarbios ir tiesiog laikytis važiuojant tame autobuse nepakako“, – rašė mergina.

Su draugėmis po akademinio atsiskaitymo vyko namo ir net nenutuokė, kas jų laukia kelionėje.

„Pravažiavę Karaliaus Mindaugo stotelę pajutome labai stiprų smūgį. Smūgio jėga mane labai stipriai bloškė, bet išlikau įsikibusi, dėl to iki šiol jaučiuosi kaip kilnojusi svarmenis, nes skauda dešinės rankos raumenis. Iškart po smūgio pajaučiau, kaip ant galvos tiesiog lyja stiklais. Jų buvo visur“, – tuo, ką teko patirti, dalijosi skaitytoja.

Asociatyvi Justinos Lasauskaitės nuotr.

Ji buvo įsitikinusi, kad į autobusą kažkas atsitrenkė, gal būt kitas automobilis.

„Tik vėliau supratau, kad keleiviai trenkėsi tokia jėga, kad išdužo stiklas“, – dėstė studentė.

Iškart po įvykio ji susirado drauges. Viena buvo netoliese, jos plaukai taip pat buvo pilni stiklų. Kitą smūgio banga nubloškė į priešingą autobuso galą – krito su kitais žmonėmis, susitrenkė galvą, ranką.

„Krito tiek stovėję, tiek sėdėję. Stiklas man lengvai pradrėskė nosį, kitą šukę traukiau iš savo lūpos bei pajaučiau šukes, traškančias tarp dantų burnoje. Mačiau, kad vienai sėdėjusiai moteriai duženų taip pat pateko į burną. Draugė už šaliko rado įkritusią kokių 5 cm ilgio šukę. Grįžusi klijavau lipnią juostą ant veido ir taip mėginau ištraukti mažesnes stiklo daleles. Ko gero dar ilgai su baime važiuosime į paskaitas“, – potyrius aprašė keleivė.

Grįžusi klijavau lipnią juostą ant veido ir taip mėginau ištraukti mažesnes stiklo daleles.

Kaip jau esame rašę, pirmadienį Kaune nukentėjo penki viešojo transporto keleiviai. Visi jie važiavo maršrutiniais autobusais. Nelaimes viena nuo kitos skiria vos valanda, tačiau abi jos įvyko lyjant.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariatas pranešė, kad apie 15 val. Karaliaus Mindaugo prospekte autobusas MAN, vairuojamas (gim. 1987 m.) vyro, pirminiais duomenimis, persirikiavęs pastebėjo stovintį automobilį ir staigiai sustabdė.

Stabdymo metu keleiviai vyras (gim. 1974 m.), vyras (gim. 1968 m.) ir nepilnametis (gim. 2011 m.) nukrito. Jie dėl patirtų sužalojimų pristatyti į gydymo įstaigą.

Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėse nurodė apie dar vieną pirmadienio popietės nelaimę.

Apie 16.19 val., lyjant, Baltų prospekto ir Žemaičių plento sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuodamas automobilis BMW, vairuojamas 39 metų vyro, nedavė kelio autobusui MAN, vairuojamam 60 metų vyro, ir sukėlė avarinę situaciją.

Nukentėjo du autobuso keleiviai: dvejų metų neturintis berniukas ir 76 metų moteris.

GALERIJA

  • Keleivė – po incidento autobuse: iš burnos ir lūpos traukiau stiklo šukes
Asociatyvi Justinos Lasauskaitės, skaitytojos nuotr.
Gairės: autobusas, Kauno autobusai, avarija, nelaimė, sužalotas žmogus, keleivis, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Anonimas

dabar gal visi supras kodel važiuojant automobiliu reik prisisegti saugosa diržus,deja autobuse sedimų vietu visiems neužtenka ir realiai kaltų nera

kaunietis

Visi keleiviai vykstantys visuomeniniu transportu yra drausti, tiek troleibusu tiek autobusu tiek lektuvu. Skubiai kreiptis itransporto priemones įmonę, turėti gydytojo kuris apžiūrėjo po avarijos raštišką pažymą, iš kelių policijos išrašą ,kad įvykis registruotas policijoje, ir užvesta byla dėl kaltininko nustatymo. Man taip par buvo stojo troleibusas ,kad neatsimuštų i automobilį ir griuvius buvau sunkiai sužalota. Sutvarkiau visus dokumentus tiek medicinos tiek iš policijos ,buvau nedarbinga 120 dienų. Esu gavusi neįgalumą ir neterminuotą išmoką iki gyvenimo pabaigos. Troleibusų įmonė tuo metu labai įrodinėjo ,kad buvau pati kalta. nesilaikiau troleibuse, teko ilgai kovoti, įrodineti, tačiau sužalojimas sunkus, to niekas nepaneigs.O jų sąžinė žemiau plintuso.

Anonimas

Labai pasiseke kad is kitu lupu nereikejo traukt stiklu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS