Po jaunuolio gyvybę nusinešusios avarijos Šančiuose – liudininkų paieškos | Diena.lt

PO JAUNUOLIO GYVYBĘ NUSINEŠUSIOS AVARIJOS ŠANČIUOSE – LIUDININKŲ PAIEŠKOS

  • 36

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl eismo įvykio Šančiuose, kurio metu sužalotas šešiolikmetis neišgyveno. Siekiant išsiaiškinti visas nelaimės aplinkybes, ieškomi liudininkai.

Kauno pareigūnai praneša, kad atliekant eilę ikiteisminio tyrimo veiksmų, apklaustas jau ne vienas liudininkas, tačiau pareigūnai kviečia atsiliepti visus asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar žinančius vertingos informacijos. 

Portalas primena, kad tragiškai pasibaigusi eismo nelaimė įvyko antradienį, liepos 31 dieną. Visureigio „Audi Q5“ vairuotoja šios dienos popietę pėsčiųjų perėjoje ties A.Juozapavičiaus prospekto ir Rusų gatvės sankryža mirtinai traumavo šešiolikmetį Rusijos pilietį. Po aštuonių valandų Kauno klinikų vaikų reanimacijoje nukentėjusysis mirė.

"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.

„Audi Q5“ vairuotojai šiuo metu skirta kardomoji priemonė – periodinė registracija policijoje. Teisėsaugininkai teigia norintys apsidrausti, kad ši vaiko auginimo atostogose esanti 29-erių kaunietė nuo jų nepasislėptų.

Po nelaimės visureigio vairuotoja teisinosi, kad pėsčiasis išbėgo prieš jos automobilį staiga, kas ir buvo teigiama pirminiame pareigūnų pranešime apie šią tragediją. Esą ir pėsčiąjį, ir perėją jai užstojęs prie šios, kaip paaiškėjo vėliau, praleisti šešiolikmečio sustojęs autobusas. Paauglys buvo partrenktas jau antroje eismo juostoje.

Teisėsaugininkai nelinkę atmesti ir versijos, kad „Audi Q5“ vairuotoja galėjo tuo metu naudotis mobiliuoju telefonu. Jai tai neigiant, šią versiją galima patikrinti peržiūrėjus jos telefono išklotines.

Anot teisėsaugininkų, ši vairuotoja jau buvo bausta už Kelių eismo taisyklių  (KET) pažeidimus. Tačiau, už kokius sukonkretinti atsisakyta. Tepasakyta, kad ji nėra piktybinė pažeidėja, nors šie taip pat niekada neprisipažįsta viršiję leistiną greitį.

Eitvydo Kinaičio/"Kauno diena" nuotr.

Portalo žiniomis, miręs šešiolikmetis viešėjo Kaune su savo tėvais. Pirminiais duomenimis, jie – Murmansko gyventojai. 

Šios eismo nelaimės liudininkus pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 193, (8 37) 303 200, (8 37) 303 201 arba el. paštu daiva.petraitiene@policija.lt .

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d., už kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisyklių pažeidimą, kuomet įvyko eismo įvykis ir žuvo žmogus, baudžiama laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Po jaunuolio gyvybę nusinešusios avarijos Šančiuose – liudininkų paieškos
  • Po jaunuolio gyvybę nusinešusios avarijos Šančiuose – liudininkų paieškos
  • Po jaunuolio gyvybę nusinešusios avarijos Šančiuose – liudininkų paieškos
  • Po jaunuolio gyvybę nusinešusios avarijos Šančiuose – liudininkų paieškos
  • Po jaunuolio gyvybę nusinešusios avarijos Šančiuose – liudininkų paieškos
Eitvydo Kinaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (36)

as

nu kaip tau zudike sekasi ar naktim neateina tavo masina suvazinetas vaikinas vistiek tu bjaurybe deksi pragare jai ir tave isteisins visvien tau gyvenimo nebus

Sazine

Panasu, kad brangesniu auto savininkai nepaiso KET reikalavimu, jie vaziuoja kaip tik nori, nes turi pinigu, taisykles liko galioti tiems kas ju neturi, taip ir si vairuotoja, nuzude vaikinuka pesciuju perejoje, ir panasu kad bando issisukti, nes tyrejai jau jiesko liudininku, kur ir taip viskas akivaizdu ir aisku kad ji kalta,musu korumpuota teisesauga issuks sia zudike, ir ji vel lakstys po Kauna.

Kodėl nėra jos pavardės?Juk kitų užmušusių pavardės skelbiamos(Radzevičius,Dapkus...)Kas Kaune svarbiau-gyvybė ar pinigai?Ir iš Kauno dienos portalo dingo vienas straipsnis apie avariją.Parsiduodat?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS