Policija ieško, kas matė incidentą Kalniečių parke | Diena.lt

POLICIJA IEŠKO, KAS MATĖ INCIDENTĄ KALNIEČIŲ PARKE

  • 3

Kovo pabaigoje Kalniečių parke įvyko neeilinis incidentas – po žodinio jaunuolių konflikto buvo panaudotas šaunamasis ginklas. Dar ir šiandien Kauno policija ieško įvykio liudininkų.

Kovo 27 d. apie 11.30 val. Kaune, Kalniečių parke, tarp vyro 26-erių metų ir dviejų nepažįstamų jaunuolių kilo žodinis konfliktas. Konflikto metu vienas jaunuolis iš tamsios spalvos BMW markės automobilio atsinešė daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą. 26-erių metų vyras, išgirdęs šūvį, pajuto stiprų skausmą kairės kojos blauzdoje.

Asmenis, mačiusius įvykį ir galinčius suteikti bet kokios tyrimui vertingos informacijos, policija prašo skambinti į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 34 85 , (8 37) 30 32 84, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu daiva.nomeikine@policija.lt, eimantas.mazeika@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų .

Tyrimą dėl šio viešosios tvarkos pažeidimo organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

va va vidury miesto su dura rankuose ir gresia tik iki dvieju metu ? cia vejas ne iki dvieju o iki astuoniu uz saunamojo ginklo panaudojima, o kad iki dvieju bruzina velniai kad greiciau pagauti, zodziu sove ne seip buvo uz ka sauti niekas nesaudo i nieko detus

kom

Vidury miesto vidury baltos dienos pradeda šaudyti, sužeidžia žmogų, gresianti bausmė-bauda, ar viešieji darbai...Komentarų nereikia

URODu sou

TaMSI BUDULIU BMW

SUSIJUSIOS NAUJIENOS