Degalinėje pričiuptas „Audi“ vairuotojas prisipažino: geriu jau metus | Diena.lt

DEGALINĖJE PRIČIUPTAS „AUDI“ VAIRUOTOJAS PRISIPAŽINO: GERIU JAU METUS

  • 13

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, balandžio 1-7 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksuoti 808 greičio viršijimo atvejai.

Praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas penktadienį. Balandžio 5 d. apie 14.50 val. Kauno r., Narsiečių k., automobilis „Volvo“, vairuojamas vyro (g. 1986 m.), kur leistinas važiavimo greitis – 50 km/val., važiavo 113 km/val. greičiu. Vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Kiek anksčiau, balandžio 2 d. apie 12 val. gautas pranešimas, kad Kauno r., Ilgakiemio k., į degalinę atvyko galimai neblaivus vyras, kuris vairavo automobilį „Audi“. Vienas iš piliečių, iki atvykstant pareigūnams, iš minėto vairuotojo atėmė automobilio raktelį. Netrukus atvykus policijos pareigūnams, automobilyje „Audi“ rastos trys keleivės, o netoliese sulaikytas galimai jį vairavęs ir iš įvykio vietos pasišalinęs vyras (gim. 1964 m.). Pareigūnams pasiteiravus, prieš kiek laiko vairuotojas vartojo alkoholinius gėrimus, šis atsakė, jog geria jau metus. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,85 prom.

Savaitgalį pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu policijos pareigūnai Kaune ir Kauno rajone patikrino apie 8,6 tūkst. transporto priemonių. Nustatyta dešimt neblaivių vairuotojų (jų girtumo laipsnis svyravo nuo 0,15 prom. – pavežėjui, iki 2,32 prom.).

Iš viso praėjusią savaitę pareigūnai nustatė 20 neblaivių vairuotojų (dar keturiolika nustatė kolegos iš kitų padalinių) ir aštuoniolika asmenų, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Pastaba

Beveik kasdien tenka važiuoti nuo Kauno Veiverių gt pabaigos link Garliavos..ten ta kelio atkarpa vadinasi Garliavos plentu, pristatyta kelio zenklu, kur greitis nurodomas "50"...jus manot, kad laikomasi zenklo reikalavimu??? Vaziuoji +/- 50 km/h greiciu, tai vos ne visi svilpia pro tave 60,70,80 km/h greiciu!!! netgi autobusai ar sunkvezimiai! Neteko matyt, kad stovetu trikojis..."keliukams" vienodai, jiems yra kitu reikalu..

vairuotojas tare ;- vaiksciot, gert ir rukyt

pradejau vienu metu ...mazdaug metai nuo gimimo.

alkotesteris

alkoholyje kraujo nerasta !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS