Rytinis reidas nustebino: kauniečiai žiemą pasitiko blaiviai | Diena.lt

RYTINIS REIDAS NUSTEBINO: KAUNIEČIAI ŽIEMĄ PASITIKO BLAIVIAI

Kauno apskrities Kelių policija ryte tikrino vairuotojų blaivumą. Policininkai džiaugiasi, kad kauniečiai žiemą sutiko blaiviai, tačiau rajone įkliuvo ir neblaivių vairuotojų.

Nuo maždaug 7.30 iki 10 val. įvairiose Kauno vietose kelių patruliai stabdė visus vairuotojus ir prašė papūsti į alkotesterį. Vairuotojai pasitikrinti blaivumą turėjo Ateities plente, netoli Algirdo Brazausko hidroelektrinės, Raudonojo kryžiaus gatvėje, netoli Aleksoto turgaus ir dar keliose vietose.

Reidą vykdę policijos pareigūnai džiaugėsi, kad Kauno gatvėse nebuvo neblaivių vairuotojų ir pirmąsias žiemos dienas prie vairo sėdo atsakingi kauniečiai.

„Kauno mieste patikrinome apie 200 vairuotojų. Nebuvo nei vieno, kuris į alkotesterį įpūstų daugiau nei leidžiama. Buvo tik penki, kaip mes vadiname, nepripūtimai. Kuomet alkotesteris parodė mažiau nei nei 0,4 prom. alkoholio“, – sakė reide kauniečius tikrinęs pareigūnas.

Jis portalui kauno.diena.lt atskleidė, kad leistinos normos neperžengę vairuotojas įpūtė 0,18, 0,08, 0,37 ir 0,4 promilių alkoholio. Paskutinis vairuotojas vos per plauką išvengė baudos.

Kelių policija reidus visą dieną vykdys visame Kauno regione. Pareigūnai tikino, kad išvažiavus iš Kauno miesto, situacija šiek tiek pasikeitė. Apie 11.30 val. Pravieniškėse buvo sustabdyta neblaivi vairuotoja. Jai nustatytas lengvas girtumo laipsnis, nes alkotesteris parodė 0,78 promiles.

Policija primena, kad vairavimas išgėrus padidina avarijų riziką. Be to, gali užtraukti didelių finansinių problemų, o jei vairuotojai ryžtasi prie vairo sėsti itin išgėrę, gali prarasti ne tik teisę vairuoti, bet ir transporto priemonę.

GALERIJA

  • Rytinis reidas nustebino: kauniečiai žiemą pasitiko blaiviai
  • Rytinis reidas nustebino: kauniečiai žiemą pasitiko blaiviai
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Neaišku

Kurie buvo blaivūs?

Patirtis

Genetinio intelekto stoka kompensuojama KET pazeidinejimais.

Tai naujiena

Senai kauniečiai blaivūs važinėja. Portugalai nesupranta tik kuo skiriasi valgymas nuo gėrimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS