Šančiuose partrenktas per gatvę bandęs pereiti mažametis | Diena.lt

ŠANČIUOSE PARTRENKTAS PER GATVĘ BANDĘS PEREITI MAŽAMETIS

  • 4

Vakar vakare Aukštuosiuose Šančiuose įvyko eismo nelaimė, kurios metu nukentėjo 11-metis.

Kauno policija informuoja, kad apie 19.40 val. Kaune, A. Juozapavičiaus pr., 38-erių metų moters vairuojamas automobilis „VW Touran“ kliudė, pirminiais duomenimis, ne pėsčiųjų perėjoje kelią bandžiusį kirsti berniuką (gim. 2007 m.).

Vaikas dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Aplinkybės tikslinamos.

Gairės: eismo nelaimė, avarija Kaune, partrenktas mažametis, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

"Boba už vairo - mirtis vaikams tiesiojoje".

na

prie Rasos gimnazijos gatvė atitverta metaline tvorele, tai gimnazistai tiesiog peršoka tą tvorelę ir bėga per gatvę sudarydami avarines situacijas. O pėsčiųjų perėjos net dvi prie tos gimnazijos. Vaikų mastymas ir elgesys tiesiog nenuspėjamas, nežinai kas kurią sekundę šaus į galvą. Kartais nei sustabdyt nespėsi, nes spontaniškai šoka vos ne po ratais. Žukausko g teko matyt kaip paauglė tiesiog nardė tarp važiuojančių automobilių taip sukeldama pavojų ne tik sau bet ir avarines situacijas staigiai stabdantiems vairuotojams. O pabandyk sudrausmint tai dar priekabiavimu apkaltins, problemų tada.... matoma nematoma galybė atsiras. Na o tam vaikiukui gerai kad galimai nerimtos traumos, pasimokys ateičiai ir kitam pasakys kaip nereik gatvėje elgtis

'tiria'

Silainiuose pries kelis metus perejoje mirtinai partrenke mama ir dukryte ,ir gavo tik 4metus lygtinai, vokas viska sutvarko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS