Savaitgalio kriminalas: kieno kūnas iš tikrųjų ištrauktas Kaune iš Nemuno? | Diena.lt

SAVAITGALIO KRIMINALAS: KIENO KŪNAS IŠ TIKRŲJŲ IŠTRAUKTAS KAUNE IŠ NEMUNO?

  • 6

Kaip jau pranešta, šeštadienio ryte Kaune iš Nemuno ties Jiesios piliakalniu ištrauktas moters kūnas. Šiandien patikslinta, kad tai – 60-metės Kauno rajono gyventojos palaikai. Tačiau galimai tai padaryti paskubėta, nes, portalo kauno.diena.lt duomenimis, šiandien po pietų niekas iš artimųjų oficialiai jų dar nebuvo atpažinęs.

Prielaida, kad velionė yra būtent minėta pakaunės gyventoja, padaryta radus jos rūbuose šios moters asmens tapatybės kortelę ir konstatavus, jog didelė tikimybė, kad tai – tas pats asmuo. Tokia išvada padaryta palyginus velionę su minėto dokumento nuotraukoje įamžinta moterimi.

O išvada, kad velionė galimai buvo Kauno rajono gyventoja, padaryta pagal dokumento savininkės deklaruotą gyvenamąją vietą Kauno rajone – Samylų seniūnijoje.

Tačiau Samylų seniūnė šiandien po pietų portalą kauno.diena.lt patikino, kad jokia moteris minėtame jų seniūnijos kaime nėra dingusi. Bent seniūnijai apie tai nepranešta. Todėl, kur iš tikrųjų gyveno moteris, kurios kūnas šeštadienio ryte ištrauktas iš Nemuno tarp Panemunės ir Aleksoto, neaišku.

Pasak Kauno policijos atstovės, velionės paieška nebuvo skelbta.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, apie pastebėtą skenduolį pranešė minėta Nemuno pakrante apie 10 val. automobiliu važiavę asmenys.

Kaip jau rašyta, skenduolis plūduriavo vos už vieno metro nuo kranto. Ir jį ištraukė tradiciškai tokius darbus atliekantys ugniagesiai gelbėtojai. O Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą velionės, kurios pirminės apžiūros metu išorinio smurto žymių nekonstatuota, mirties priežasčiai nustatyti.

Portalo kauno.diena.lt šaltinių, susijusių su pradėtu ikiteisminiu tyrimu, duomenimis, apsistota ties dviem versijomis: arba nelaimingas atsitikimas, pavyzdžiui, paslydus arba netikėtai įlūžus, arba savižudybė.

Gairės: skenduolis, moters kūnas, nemunas, ištraukas moters kūnas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Juozas

...apsistota ties dviem versijomis: arba nelaimingas atsitikimas, pavyzdžiui, paslydus arba netikėtai įlūžus, arba savižudybė, o,gal nužudymas - ponia buvo vieniša ir pakankamai turtinga...

pripazinkim kad geroveje gera gyvent

kekviena pragyventa diena turi dziaugtis a tai nezinai kada gerbiami geroves aferistai tave po ledu pakis... amobenementas ir sutartis su elektrikais kekvienam zingsnije tyko... tau dar 36 a pensijinis fondas jau zino kada uz tavo pinigus savo turetojam nauja ferari i pirks... a juk dar yra siukslininkai zalieji vandentininkai daktareliai telefonininkai visi kruta bruzda ir stengiasi pilieti sutartimis ir abonementais nuzmogint...PSD mokescio vergu padaryt... rezultatas : kekviena diena po 2 po 3 po4 ...palaukim sniegas istirps pilnos pamiskes ir pakrumes apgrauztu geroves pilieciu atsivers... daugiau mokesciu daugiau suvarzymu....abonementu...

Nimas

Kieno kieno..... Skvernelio...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS